Maajussirope, Farmer’s Dynasty kääntyy konsoleille – tältä peli näyttää

Mainos
Jyväjemmarisimulaattori Farmer’s Dynasty kääntyy pc:ltä konsoleille haastamaan supersuositun Farming Simulatorin. Pelit erottavat Farmer’s Dynastyn laajempi maatilaropetus, jossa päästään myös kunnostamaan latoja ja asumuksia sekä auttamaan naapuritilallisia esimerkiksi kyntöhommissa.

Peli vie pelaajan maaseudun rauhaan, jossa odottaa uusi ura maanviljelijän ammatissa. Aluksi pelaajalla on vain tukku yksinkertaisia työkaluja, joilla pitäisi päästä alkuun. On kylvöä ja sadonkorjuuta, rakentamista ja korjaamista. Myyntituloilla ostetaan sekä uusia työkoneita ja kulkuneuvoja, kuten traktoreita, että rakennuksia ja tiloja, kuten viljasiiloja ja kasvihuoneita. Näin oma maatila hiljalleen laajenee ja tekemisen kirjo kasvaa.

Myös sosiaalinen puoli on keskeisessä osassa peliä. Työpäivän jälkeen on mukava piipahtaa läheisessä kylässä osallistumassa erilaisiin rientoihin ja sosialisoimassa kylän muiden asukkaiden kanssa. Kylässä tavataan naapureita ja vietetään aikaa hyvässä seurassa. Sosiaalisten tapahtumien seurauksena on myös mahdollista kehittää romanttisia suhteita, jotka voivat kasvattaa yksinäisen maanviljelijän uran perhe-elämäksi.

Mainos

Farmer’s Dynasty julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 7. marraskuuta 2019. Nintendo Switch -pelikonsolin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Tältä pelin ensimmäinen tunti näyttää pc:llä pelattuna:

Mainos
Edellinen artikkeliTechland julkaisi 26-minuuttisen gameplay-videon Dying Light 2 -pelistä
Seuraava artikkeliMXGP 2019 – The Official Motocross Videogame -arvostelu – Turhautumista koko rahalla