Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 julkaistaan marraskuussa uusin viljelykasvein

Mainos
GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli ilmestyy marraskuussa uusilla viljelykasveilla ja työkoneilla.

Virtuaalisen maanviljelyn faneille on luvassa herkkua, kun Farming Simulator 22 tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran.

Rypälesato kerätään talteen omilla laitteillaan ja sadosta tehdään herkullista mehua juotavaksi. Oliivipuut tuottavat oliiveja niistä tehtävää korkealaatuista öljyä varten. Tähän tosin tarvitaan oman tuotantoketjun rakentamista, joka mahdollistaa kukoistavan bisneksen.

Mainos

Vaikka durra on Suomessa vähemmän tunnettu viljakasvi, se on yksi maailman viidestä eniten viljellystä viljakasvista. Sitä käytetään sekä ihmisten että kotieläinten ravinnoksi ympäri maailmaa. Niinpä sen viljelylle on tilausta ja se tuokin osaltaan mukanaan eksotiikkaa pelin vaihtoehdoissa.

Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Esimerkiksi New Holland Braud 9070L on rypälesatoa varten tarkoitettu erikoisajoneuvo, jolla sadonkorjuu hoituu helposti ja tehokkaasti.

Pelin uusi esittelyvideo kuvaa maanviljelyä, sen vaatimaa vastuuta ja työlle omistautumista sekä sukupolvia yhdistävää maanviljelykokemusta. Kun isä ja tytär ottavat yhdessä maatilan haasteet hoidettavakseen, maanviljelystä tulee koko perheen asia ja elämäntapa. Herätyskello herättää aikaisin töihin ja toisinaan kohdataan vastoinkäymisiä. Työ on kuitenkin palkitsevaa ja konkreettista. Jotain, jonka hedelmistä pääsee lopulta itse nauttimaan.

Farming Simulator 22 julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 22. marraskuuta 2021.

Mainos
Edellinen artikkeliAngry Birds -kehittäjä Rovio siirtyy Muumi-pelien tekijäksi
Seuraava artikkeliSteve Martin, Martin Short ja Selena Gomez tähdittävät Disney+:lla kymmenosaista uutuussarjaa