Mainos

Madventures-kaksikon uusin kirja on julkaistu ja yhteistyösuunnitelmat Ylen kanssa ovat käynnissä.

Viime lauantaina Helsingin kirjamessuilla esiintynyt Madventures-tv-sarjasta tuttu kaksikko Riku ja Tunna julkaisivat uuden kirjan Mad Manners  Seikkailijan etiketti. Kirja keskittyy kulttuurien ja ihmisten kohtaamiseen. 
 
‒ Edellinen kirja Madcook oli enemmän ruuan ensyklopedia, jossa keskityttiin melkein pelkästään ruokaan ja kulutukseen, Tunna kertoo.
 
 ‒ Tässä kirjassa keskitytään siihen, miten kohdataan ihmisiä. Samalla kirja on hyvä reissufiilistelyyn, Riku jatkaa.
 
madventures_oikee_sisa_1
 
Madventures-sarjan jatkosta kysyttäessä pojat ovat vielä vaitonaisia. 
 
‒ Jatkosta ei vielä tiedetä. Me ollaan sillä tavalla hyvässä asemassa, vähän niin kuin bändi, jota ei pakoteta tekemään uutta levyä joka vuosi. Tämä kirja on nyt meidän juttu tänä vuonna, Riku toteaa.
 
Riku kertoo, että vaikka heillä kummallakin on lapsia, on matkustaminen silti mahdollista. Sarjan kuvausmatkat ovat kuitenkin rankkoja myös kaksikolle. 
 
‒ Madventures-reissuja suunnitellaan pitkään ja niistä toipuminen vie paljon aikaa. Eli saa nähdä, tuleeko jatkoa.
 
Kaksikolla on kuitenkin suunnitelmia jo tulevia projekteja koskien.
 
‒ Voimme kertoa, että tällä hetkellä on suunnitteilla Ylen kanssa ohjelmaidea, joka on ihan muuta kuin aiemmin. Keskitytään enemmän musiikkiin ja kulttuuriin sitä kautta, Riku avaa.
 
mad_sisa_2
 
Maailmaa kolunnut parivaljakko tarttuu vielä kysymykseen heitä kiinnostavista kolkista. Hetken pohdittuaan Riku toteaa avaruuden olevan seuraavana mielenkiinnon kohteena. Tunna tarttuu ystävänsä puheeseen ja kertoo itse haluavansa tutustua lisää myös mielen avaruuteen. 
 
Madventures-kaksikon bongaa tällä ja ensi viikolla Helsingin Kellohallissa järjestettävässä Mad Cook -tapahtumassa. Yksittäisiä lippuja maanantaille ja tiistaille on vielä vapaana. Luvassa on madcooktyyliin valmistettua ruokaa, musiikkia ja niitä kuuluisia päräyttäviä erikoisuuksia. Lisätietoja tästä
 
Teksti ja kuvat: Susanna Saarela
 
Mainos