Mainos
George Miller on kehittänyt Imperator Furiosan hahmoa Mad Max: Fury Road -elokuvaa varten ja laajentanut työn Furiosa: A Mad Max Saga -elokuvan esiosaksi. Luvassa on kuitenkin myös uusi esiosa.

Miller on tutkiskellut, mitä Tom Hardyn esittämä Max teki vuoden ajan ennen Fury Roadia, ja on kiinnostunut muuttamaan tämän seikkailun elokuvaksi, joka tällä hetkellä on toteutettuna novellin muodossa.

Vaikka uusi Furiosa-leffa on saanut ylistäviä arvosteluja yleisöltä ja kriitikoilta, taloudellinen menestys ei ole vielä toteutunut, sillä avausviikonloppuna elokuva tuotti vain noin 22,3 miljoonaa euroa, kun taas aiemman Fury Roadin avaus oli noin 42,1 miljoonaa euroa.

Mainos

Furiosan menestys määrittää, eteneekö Miller uuden Fury Road -esiosan parissa.

Furiosa: A Mad Max Saga sijoittuu yli vuosikymmen ennen Mad Max: Fury Roadin tapahtumia ja kertoo, kuinka Furiosa kidnapattiin kotipaikastaan Vihreästä Paikasta Monien Äitien toimesta petollisen Sotapäällikkö Dementuksen ja hänen Moottoripyöräjoukkonsa toimesta. Dementuksen ja Immortan Joen taistellessa erämaan herruudesta Furiosan on selviydyttävä jokaisesta haasteesta kostoretkellään kotiinpaluunsa.

Mainos