Mainos
Madame Web oli Sonylle pettymys. Elokuva tuotti maailmanlaajuisesti vain 97 miljoonaa dollaria 80 miljoonan dollarin tuotantobudjetilla, ja se on yksi huonoiten arvostelluista sarjakuvaelokuvista koskaan.

Vain neljä viikkoa julkaisunsa jälkeen elokuva vedettiin pois teattereista ja julkaistiin digitaalisilla elokuvamarkkinoilla.

Huolimatta heikosta menestyksestä, Madame Web -tähti Sydney Sweeney sanoo, että elokuva oli hänen uransa kannalta merkittävä rakennuspalikka.

Mainos

Madame Webissä Cassandra “Cassie” Webb (Dakota Johnson) joutuu kohtaamaan menneisyytensä samalla kun yrittää selviytyä kolmen nuoren, voimakkaan tulevaisuuden omaavan naisen kanssa, joita jahtaa vaarallinen vastustaja.

Tuottaja Lorenzo di Bonaventura hehkutti aiemmin ComicBook.comille, että elokuva kertoo Madame Webin tarinan. Hän sanoi, että jos on Spider-Man-fani, pitää hahmosta, koska tuntee sen sarjakuvista. Hän mainitsi, että elokuvassa kerrotaan Madame Webin alkuperätarina, joten yleisö tapaa hänet ennen kuin hänestä tulee sarjakuvissa tunnettu henkilö ja ymmärtää, miten hänestä tulee kyseinen henkilö. Di Bonaventura uskoo, että tämä tarjoaa faneille uutta ja raikasta sisältöä.

Madame Web on nyt myynnissä ja vuokrattavissa digitaalisessa muodossa. Sony ei ole vielä ilmoittanut päivämäärää Madame Webin suoratoistojulkaisulle.

Mainos