Madame Web -tähti Sydney Sweeneyn ”vuodettu tissivideo” saattaa tehdä pahaa jälkeä tietokoneellesi

Mainos
Madame Web -elokuvastakin tuttu Sydney Sweeney on noussut otsikoihin viime aikoina, erityisesti hänen Saturday Night Live -esiintymisensä myötä.

Sosiaalisen median keskustelut hänen ympärillään vaihtelevat kulttuurisen rappion ja vapauden teemojen välillä, ja hänen ulkonäköään kommentoidaan vilkkaasti. Erityisesti hänen monologiesityksensä aiheutti rapakon takana suuria tunteita. Sweeneyn avoin ja itseironinen lähestymistapa SNL-monologissaan toi esiin hänen kykynsä käsitellä julkisuuden tuomaa huomiota ja kritiikkiä, mutta monille katsojille se tuntui olevan liikaa.

Tuoreet uutiset varoittavat haittaohjelmasta, joka leviää sosiaalisessa mediassa Sweeneyn ”tissivuoto”-videon varjolla. Huijausviestit lupaavat videon niille, jotka seuraavat tiliä tai tykkäävät julkaisusta, mutta todellisuudessa linkit johtavat sivustoille, jotka saattavat kaapata käyttäjän selaimen ja levittää viruksia.

Mainos

Todellista ”vuodettua tissivideota” ei ole olemassa, vaan kyseessä on ansa.

Kuka Sydney Sweeney?

Sydney Sweeney on kovassa nosteessa oleva yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on tunnettu rooleistaan HBO:n draamasarjassa Euphoria ja antologiasarjan ensimmäisellä kaudella The White Lotus. Hän on saanut ehdokkuuksia kahdesti Primetime Emmy -palkinnolle. Sweeney on myös esiintynyt sarjoissa Everything Sucks! ja The Handmaid’s Tale sekä Quentin Tarantinon elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood.

Mainos