Mainos
Kommunikointisovellus Discord aikoo ottaa käyttöön sponsoroituja mainoksia tällä viikolla.


Uusi mainosmuoto, ‘Sponsored Quests’, mahdollistaa käyttäjille pelisisäisten esineiden ansaitsemisen suorittamalla tehtäviä ystävien seuratessa Discordissa.

Wall Street Journalin mukaan ohjelma käynnistyy viikon sisällä, ja maksulliset mainokset tulevat pysyväksi osaksi alustaa.

Käyttäjät voivat ansaita palkintoja suoratoistamalla pelaamista ja suorittamassa mainostajan pelitehtävää ainakin yhden ystävän katsellessa.

Mainos

Discord on myös vahvistanut, että käyttäjät voivat poistaa mainokset käytöstä asetuksistaan.

Perinteisesti Discord on tukeutunut Nitro-tilauspalveluunsa, joka tarjoaa käyttäjille etuja, kuten suurten tiedostojen lataamisen, noin 2,70–9,00 euron hintahaarukassa.

Discordin vuotuinen liikevaihto on WSJ:n lähteiden mukaan saavuttanut 600 miljoonaa dollaria, nelinkertaistuen vuodesta 2020. Tammikuussa yhtiö irtisanoi 17 % työvoimastaan, kasvettuaan liian nopeasti.

Toimitusjohtaja Jason Citron on todennut, että leikkaukset tehtiin organisaation ketteryyden parantamiseksi ja käyttäjien, liiketoiminnan sekä tehtävän paremman palvelemisen nimissä pitkällä aikavälillä.

Yhtiö on kasvanut nopeasti ja laajentanut työvoimaansa viisinkertaiseksi vuodesta 2020, mikä on johtanut projektien määrän kasvuun ja tehokkuuden heikkenemiseen.

Mainos