Mainos
Marraskuun PS Plus -pelit on julkistettu. Tällä kertaa luvassa on Boundin taiteellista tasohyppelyä sekä nostalgiaa Wormsin aseistettujen matojen parissa.

Näiden lisäksi VR-peli Until Dawn: Rush of Blood ja PlayLinkin bilepeli That’s You! ovat ladattavissa koko loppuvuoden ajan.

Puolalaista balettia

Ensimmäinen marraskuun PlayStation Plus -ilmaispeleistä on kolmannen persoonan tasohyppelyn ja digitaalisen taideinstallaation yhdistelmä Bound. Puolalaisen Plasticin kehittämän pelin päähahmona nähdään balettitanssijaprinsessa, jonka tehtävänä on tuhota maailmanloppua havitteleva hirviö. Tasohyppelyyn ja ongelmanratkaisuun keskittyvää peliä on kehuttu erityisesti visuaalisuudesta. Kauniita muotoja ja kirjavia värejä sisältävä maailma tarjoaa lumoavan pelikokemuksen.

Aseistettu matojoukko tarjoaa kuukauden nostalgia-annoksen

Marraskuun toisena PS Plus -pelinä nähdään taktinen 2D-taistelu Worms Battlegrounds, joka on legendaarisen pelisarjan 21. osa. Sarjan kehittänyt Team 17 julkaisi ensimmäisen Worms-pelin jo vuonna 1995.

Mainos

Battlegroundsissa tavoitteena on hävittää muut pelaajat areenalta käyttäen yli 60 erilaisen aseen arsenaalia. Mega Mortarin, Winged Monkeyn ja Whoopsie Cushionin kaltaiset aseet mahdollistavat vihollisen tuhoamisen hyvinkin luovasti. Peli sisältää neljän hengen moninpelin, joten pelaaja voi haastaa kolme ystäväänsä ja ottaa selvää, kuka oikeasti hallitsee taistelutannerta.

Loppuvuoden bonuspeleinä Until Dawn: Rush of Blood ja PlayLinkin That’s You!

Marraskuu tarjoaa myös pelottavaa vuoristorata-ajelua VR-peli Until Dawn: Rush of Bloodin merkeissä. Peli sijoittuu hylättyyn huvipuistoon, johon kaikki Until Dawnin kauhut saapuvat kummittelemaan. Säännöt ovat yksinkertaiset: yritä pysyä hengissä ja ammu kaikkea, mikä liikkuu. Until Dawn: Rush of Blood on ilmainen bonuspeli PS Plus -jäsenille aina 2. tammikuuta 2018 saakka.

Myös PlayLink-bilepeli That’s You! on PS Plus -jäsenten ladattavissa. That’s You! on ensimmäinen PlayLink-pelisarjan sosiaalisista peleistä. Kaveriporukat ja perheet voivat vihdoin ratkaista, kuka on huonoin kuski tai tyylikkäin pukeutuja. Peli on jäsenten ladattavissa 8. helmikuuta 2018 asti.

Mainos
Edellinen artikkeliWolfenstein 2: The New Colossus -arvostelu – Kaaospläjäys löyhällä RPG-mausteella on nautittava kokemus
Seuraava artikkeliNeed for Speed Payback tuntuu vanhoilta Burnout-peleiltä