Marvelin Black Widow näkee ensi-iltansa samanaikaisesti valkokankailla ja Disney+ Premier Access -suoratoistopalvelussa

Mainos
Disney on päättänyt julkaista joukon elokuvia samaan aikaan Disney+ Premier Access -suoratoistopalvelussa erillishinnoiteltuna kuin elokuvat saavat valkokangasensi-iltansa.

Yksi näistä elokuvista on Marvel Cinematic Universen neljännen vaiheen käynnistävä Black Widow, joka julkaistaan erillishinnoiteltuna 9. heinäkuuta. Alunperin ensi-iltapäivämäärän piti olla 7. toukokuuta, mutta leffan julkaisua on lykätty. Suomen elokuvateatteritiedoissa 7.5. päivämäärä näkyy kuitenkin vielä toistaiseksi.

Samanlaisen kohtalon kokevat Emma Stonen tähdittämä Cruella ja animaatioelokuva Luca.

Mainos

Mikä Black Widow?

Marvel Studiosin toiminnantäyteisessä vakoojatrillerissä, Black Widow, Natasha Romanoff alias Black Widow joutuu tekemään tiliä elämänsä hämäristä hetkistä, kun hänen menneisyyteensä liittyvä vaarallinen salaliitto tulee ilmi.

Natasha saa peräänsä vastustamattoman voiman, joka on päättänyt vakaasti nujertaa hänet, mikä pakottaa hänet kohtaamaan aiemman uransa vakoojana sekä paikkaamaan rikkonaisia välejä, jotka hän jätti taakseen kauan ennen kuin liittyi Avengersiin.

Scarlett Johansson palaa Natashan/Black Widow’n rooliin, Florence Pugh on Yelena, David Harbour on Alexei/Red Guardian ja Rachel Weisz on Melina.

Elokuvan on ohjannut Cate Shortland ja tuottanut Kevin Feige.

Mainos