Mainos
The Cosmic Circusin tuoreen uutisen mukaan Marvel Studiosin Blade julkaistaan tulevassa Werewolf by Night Halloween -erikoissarjassa, jonka Marvel on suunnitellut Disney+:lle.

Erikoissarjan tarkoituksena on tuoda ihmissusien käsite Marvel Cinematic Universe -maailmaan, ja se toimii kertaluonteisena spesiaalina faneille, jotka pääsevät halloween-tunnelmaan myöhemmin tänä vuonna.

Artikkelissa kuitenkin todetaan, että Bladea näyttelevä Mahershala Ali esiintyy tulevassa erikoissarjassa vain äänenä. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, mitksi Blade on osa ihmissusikokonaisuutta.

Mainos

Ali kertoi, että hän on valmis myös tulevaan Blade-elokuvaan, ja oli innoissaan sukeltaessaan hahmoon.

Werewolf by Night

Werewolf by Night on nimi, jota käytti kaksi erilaista Marvel-hahmoa. Ensimmäinen, jonka loivat Gerry Conway, Mike Ploog, Roy Thomas ja Jeanie Thomas, oli Jack Russell, joka on Lycanthropesin jälkeläinen, muotoa muuttava puoli-ihmisolento, jotka pystyi muuttumaan omasta tahdostaan, jopa ilman täysikuuta.

Samaan aikaan toinen oli Jake Gomez, intiaani, jonka heimoa on kirottu lykantropialla. Gomezin hahmon loivat Taboo, Benjamin Jackendoff ja Scot Eaton.

On epäselvää, esiintyykö kumpikaan hahmo tulevassa erikoissarjassa.

Aiemmin kerrottiin, että erikoissarjassa nähdään Laura Donnelly (The Nevers) ja Golden Globe -voittaja Gael García Bernal (Mozart viidakossa). On mahdollista, että Donnelly esittää Nina Pricea, josta tulee Vampire By Night. Hän on sarjakuvassa Jack Russellin veljentytär, joka kantaa lykaanigeeniä.

Mainos
Edellinen artikkeliTänään tv:stä Oscareita kahminut rallatus, jonka massiiviset kohtaukset eivät olekaan niin massiivisia
Seuraava artikkeliTältä näyttää Telltalen Star Trek: Resurgence -pelikuva