Mainos
Sen jälkeen, kun Disneyn D23 Expo -tapahtumassa tässä kuussa vahvistettiin Matt Shakmanin istuvan tulevan Fantastic Four -elokuvan ohjaajan tuolissa, ovat ihmiset odottaneet, pääroolien julkistusta.

Lisätietoja roolituksista ei kuitenkaan kannata odottaa vielä hetkeen, sillä kulisseista kerrotaan, että Jeff Kaplan ja Ian Springer työstävät vasta  käsikirjoitusta.

Deadline kertoo, että he ovat työskennelleet Marvelin kanssa jo jonkin aikaa ja hioneet elokuvan konseptia ja sitä, miten se sopii MCU:n laajempaan tarinaan yhdessä studiopomo Kevin Feigen kanssa.

Mainos

Ohjaaja Shakman on nyt virallisesti kiinnitetty pestiinsä, ja hän työskentelee käsikirjoittajien kanssa yhdenmukaistaakseen heidän näkemyksensä ennen kuin hän jatkaa casting-prosessia.

Kaplan ja Springer ovat suhteellisen uusia tulokkaita isompien elokuvien parissa. Heillä on pari tuotettua työtä ja joitakin projekteja kehitteillä, kuten Disaster Wedding ja K-Pop: Lost In America, jonka pääosaan on kiinnitetty Rebel Wilson. Tämä leffa on kuitenkin heille aivan toista luokkaa.

Disney ja Marvel ovat asettaneet ensi-ilta-ajankohdan elokuvalle, joka tulee olemaan Phase 6:n keskeinen osa, ja se julkaistaan 8. marraskuuta 2024.

Mainos