Mainos
Julkaisija Square Enix oli avoimesti pettynyt Marvel’s Avengersin menestykseen, joka julkaistiin kesällä 2020 keskinkertaisin arvosteluin.

Avengers saa viimeisen tasapainotuspäivityksensä maaliskuussa, kertoo kehittäjä Crystal Dynamicsin blogikirjoitus. Kun päivitys 2.8 julkaistaan 31. maaliskuuta, studio sulkee myös pelin kosmeettisten tuotteiden markkinat ja muuttaa pelaajien jäljellä olevat krediitit pelin sisäisiksi resursseiksi.

Premium-kosmetiikka ei kuitenkaan muutu saavuttamattomissa olevaksi, sillä Crystal Dynamics sanoo antavansa jokaiselle pelaajalle kaikki kosmetiikkatuotteet:

Mainos

”Jokainen yksittäinen asu, Takedown, Emote ja nimikilpi Marketplacen, Challenge Cardsin ja Shipmentsin tuotteista on ilmainen kaikille pelaajille” maaliskuun 31. päivästä alkaen.

Syyskuun 30. päivänä Marvel’s Avengersin ”virallinen tuki” loppuu, mutta se ei tarkoita, että peli ei olisi enää pelattavissa. Crystal Dynamicsin mukaan sekä yksinpeli- että moninpelitilat pysyvät omistajien saatavilla 30. syyskuuta jälkeen – ainakin kunnes jotain suurta tapahtuu.

”Muutokset, joita teemme pelin toimintaan, takaavat mahdollisimman pitkän käyttöiän. Syyskuun 30. päivän 2023 jälkeen emme kuitenkaan voi taata, että pystymme korjaamaan ennakoimattomista olosuhteista johtuvia ongelmia.”, studio kertoo.

Marvel’s Avengers ei ole enää saatavilla digitaalisesti 30. syyskuuta jälkeen. Se on nyt myös Game Passissa, mutta studio sanoo, että ”kaikki blogissa käsitellyt muutokset koskevat myös pelin Game Pass- ja PlayStation Plus Extra -versioita”, mikä oletettavasti tarkoittaa, että peli poistetaan näistä palveluista syyskuun lopussa.

Square Enix myi Crystal Dynamicsin viime vuonna Embracer Groupille yhdessä Eidos-Montréalin ja Square Enix Montréalin kanssa. Studio työstää parhaillaan uutta Tomb Raider -peliä, jonka julkaisee Amazon.

Mainos