Mainos
Insomniac Games on tarjonnut tuoreen katsauksen Marvel’s Spider-Man 2:n pahikseen Venomiin.

Uusi kuvakaappaus hahmosta on nähtävissä alla Entertainment Weeklyn julkaisemana, joka puhui pelin kehittäjille ennen suurempaa Comic-Con-paljastusta myöhemmin tällä viikolla.

Mainos

Candyman-näyttelijä Tony Todd tulee ääninäyttelemään symbioottia viljelevää Venomia tulevassa PS5-jatko-osassa.

Insomniacin luova johtaja Bryan Intihar kertoi EW:lle, että hän lykkäsi hahmon valintaa ”niin kauan kuin mahdollista, koska pelkäsin niin paljon, kenet saisimme äänelle”.

– Tiesimme, että sitä odotettaisiin niin paljon ja ihmisillä olisi siitä paljon mielipiteitä, Intihar jatkoi.

Insomniacin onneksi, Todd päätti lähettää koe-esiintymisnauhan Spider-Man 2:een.

– Kaikki, mistä puhuimme [Venomin kanssa] – se voiman tunne, se pelon tunne, se ylivoimaisuuden tunne, joka on niin erilainen kuin Peterillä – Tony omaksuu sen täysin esityksessään, Intihar hehkuttaa.

Senior art director Jacinda Chew keskusteli myös hahmon visuaalisesta suunnittelusta.

– Yksi haasteista, joita meillä oli koko tuotannon ajan, oli, kuinka paljon Venom puhuu. Muistan, että teimme jo varhaisessa vaiheessa konsepteja siitä, onko Venomilla huulet? Nauraako hän? Hymyileekö hän? Rypistääkö hän otsaansa? Se on hieno raja sen välillä, että tästä olennosta tehdään pelottava ja pelottava, mutta sitten myös, luulisin, samaistuttava, Chew paljasti.

Intihar ja Chew sekä muut kehittäjät ja näyttelijät pitävät torstaina San Diegon Comic-Conissa Spider-Man 2 -paneelin.

Insomniac julkaisi toukokuussa ensimmäisen Spider-Man 2 -pelivideon, joka paljasti useita uusia ominaisuuksia sekä toisen keskeisen pahiksen, Kraven the Hunterin.

Julkaisija Sony aloitti pelin ennakkotilausten vastaanottamisen viime kuussa pian sen jälkeen, kun se oli ilmoittanut Spider-Man 2:n julkaisupäiväksi 20. lokakuuta 2023.

Mainos