Mainos
Marvelin Spider-Man 2 -videopeli ilmestyy ensi kuussa, ja Peter Parkerin ääninäyttelijä Juri Lowenthal on sitä mieltä, että hahmon kasvojen muuttumisesta pitäisi päästä yli.

Kun Marvel’s Spider-Manin remasteroitu versio julkistettiin, sen mukana paljastettiin, että Peter Parker saisi uuden kasvomallin. Muutos oli hieman ristiriitainen, osittain siksi, että joidenkin mielestä uudet kasvot näyttivät hieman liian nuorilta edelliseen verrattuna.

Muutos tietenkin toteutui, ja uutta mallia käytetään ilmeisesti tulevassa jatko-osassa. ComicBook.comin haastattelussaComicBook.comin haastattelussa Lowenthal kertoi tunteistaan muutoksesta ja siihen saaduista reaktioista.

Mainos

– Esitys oli minulle sama. Pääsin siitä yli heti, kun he sanoivat: ’Hei, haluamme tehdä tämän muutoksen, jotta kasvojen animaatio olisi parempi’, Lowenthal sanoi.

– Sanoin: ’Olen täysillä mukana!’ En välitä siitä, näyttääkö hän peikolta, jos kokonaisuus on parempi, olen mukana. Rehellisesti sanottuna olen kyllästynyt puhumaan siitä, koska mielestäni kaikki tarpeellinen on jo sanottu.

– Joillakin kestää kauemmin päästä siitä yli, jotkut eivät pääse siitä koskaan yli. Yksi positiivinen asia, jonka otan tästä kokemuksesta mukaan, on se, että ihmiset liittyivät ensimmäiseen peliin emotionaalisesti niin kovasti ja niin syvällisesti, että he suuttuvat, kun he kokevat, että tämä henkilö muuttuu. Voin olla vain niin vihainen siitä, koska se toimi, ei se muutosjuttu, vaan teillä oli yhteys hahmoon, mikä on hienoa. Nyt, jengin pitää vain päästä siitä yli!

Jos mietit, kuinka kauan tällä kertaa vietät aikaa New Yorkissa, Insomniacin mukaan se on suunnilleen yhtä pitkä seikkailu kuin ensimmäisessä pelissä. Seikkailun aikana Hämikselle tulee mahdollisuus käyttää peräti 65:ttä erilaista asua.

Mainos