Mainos
Ylistetty Marvel’s Spider-Man -pelin kausipassi päättyy kolmanteen lisäosaan, Silver Lining, joka niputtaa koko pelin sivutarinan, Kaupunki, joka ei koskaan nuku.

Tarina jatkuu luonnollisesti siitä, mihin toinen DLC-osa, Korttelisodat jäi. Emopelissä tutuksi tullut naispoliisi Yuri hyllytetään kysenalaisen toimintansa vuoksi, jonka takia Hämähäkkimiehen on yhdistettävä voimansa soravaginaiseksi tulkittavan Silver Sablen kanssa. Molempien agendalla on kukistaa kaupunkia säälimättä terrorisoiva rautaotsa, Hammerhead.

Mainos

Enemmän toimintaa ja isompia räjähdyksiä

Silver Lining kietoutuu nimensäkin mukaan eniten Silver Sablen ympärille. Hahmosta ei aluksi ota selkoa, että onko tämä hyvis vai pahis. Väsytystaistelun myötä hommaan tulee kuitenkin tolkkua ja yhteinen sävel ottaa tuulta alleen.

Tarinallisesti Silver Lining on vauhdikkain lisäosapaketin osista ja kuljettaa parituntisen tarinan läpi ryminällä. Myös pelillisesti Silver Liningin tehtävät ovat enemmän toimintaa, väistelyä, kaahailua ja turpaanvetoa kuin aiemmissa lisukkeissa.

Tarinan ohella lisuke tarjoaa jälleen muutaman uuden lisähaastetehtävän mm. kerättävien poliisiradioiden muodossa. Muilta osin, lisäosa on samaa sinkoilua kuin edelliset lisukkeet ja itse emopeli.

Silver Lining summaa kivasti toisen tarinan ja jättää oven auki emopelin jatko-osalle, joka puolestaan viittaa voimakkaasti Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia -elokuvan tapahtumiin. Onkin jännä nähdä, minne tästä eteenpäin matkataan Imsomniac Gamesin Hämähäkkiversumissa.

Marvel’s Spider-Man: Silver Lining on kiva päätös Season Pass -tarinalle, jonka pelaaminen on yhtä vuoristorataa. Tarinallista pelattavaa on 2–3 tunniksi, mutta kerättävien parissa saa tuhlattua enemmänkin aikaa. Kokonaisuutena eurojensa arvoinen.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Marvel’s Spider-Man: Silver Lining
85 %
Edellinen artikkeliMaailmankuulu julkkiskokki nähdään Star Wars: Episode IX -elokuvassa cameo-roolissa
Seuraava artikkeliTiedätkö, miltä Red Dead Redemption 2 -pelin ääninäyttelijät näyttävät?
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
marvels-spider-man-silver-lining-arvostelu-kolmas-lisaosa-on-trilogian-vauhdikkainMarvel’s Spider-Man: Silver Lining on kiva päätös Season Pass -tarinalle, jonka pelaaminen on yhtä vuoristorataa. Tarinallista pelattavaa on 2–3 tunniksi, mutta kerättävien parissa saa tuhlattua enemmänkin aikaa. Kokonaisuutena eurojensa arvoinen.