Matrix 4 -elokuvaa kuvaillaan Hollywoodin säännöt rikkovaksi tapaukseksi

Mainos
Joulukuussa ensi-iltansa saava The Matrix Resurrection palauttaa kummalliset Matrixin tapahtumat jälleen valkokankaille.

Neljännen Matrix-elokuvan yhtenä käsikirjoittajana on David Mitchell, joka tunnetaan myös Wachowskien ohjaaman Cloud Atlas -elokuvan kynäilijänä. Indie Wiren haastattelussa Mitchell paljastaa hieman tulevasta leffasta:

– Näin elokuvan Berliinissä syyskuussa. Se on todella hyvä. En voi kertoa teille, mistä elokuva kertoo, mutta voin selittää, mitä se ei ole. Se ei todellakaan ole taas yksi tavanomainen jatko-osa, vaan jotain itsenäistä, joka sisältää kaikki kolme edeltävää Matrixia todella nerokkaalla tavalla. Se on erittäin kaunis ja outo luomus. Sillä saavutettiin myös pari asiaa, joita emme näe toimintaelokuvissa, mikä tarkoittaa, että se kumoaa Hollywood-hittien säännöt.

Mainos

Warner Bros. pitää edelleen salassa The Matrix Resurrections -elokuvan juonen yksityiskohdat. Keanu Reeves palaa Neona, joka trailerin mukaan asuu nykypäivän San Franciscossa ilman muistoja alkuperäisessä Matrix-trilogiassa kerrotuista tapahtumista. Neo ei edes tunnista Trinitya (Carrie-Anne Mos), kun he törmäävät toisiinsa kahvilassa. Jossain vaiheessa saapuu salaperäinen hahmo (Jessica Henwick) lähettämään Neon uudelle tehtävälle.

Yahya Abdul-Mateen II näyttelee Morpheusta, mutta ei samaa, jota Laurence Fishburne näytteli kolmessa ensimmäisessä elokuvassa.

– Esitän hahmoa, joka on tietoinen Matrixin ja Morpheuksen historiasta. Tämä hahmo on itsensä löytämisen matkalla. Tarinassamme on paljon kasvua, oman polun määrittelemistä. Tämä on ehdottomasti erilainen hahmoiteraatio Morpheuksesta, Abdul-Mateen II paljasti Entertainment Weeklylle lokakuussa.

The Matrix Resurrections saa Suomen ensi-iltansa 22. joulukuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliHups! DICE unohti tehdä joistain Battlefield 2042:n seinistä seiniä ja pelaajat hyödyntävät niitä nyt piilopaikkoina
Seuraava artikkeliMiten käy PS5-konsolille kun sen pudottaa 25. kerroksesta?