Kuva: Gettyimages
Mainos

Luulitko, että 25. kesäkuuta ilmestyvä Transformers: Viimeinen ritari jää viimeiseksi autorobottileffaksi? Ei suinkaan! Ohjaaja Michael Bayn mukaan 14 uutta Transformers-tarinaa on valmiina kerrottavaksi.

Yksi niistä on parin vuoden kuluttua julkaistava Bumblebee-spin-off, mutta Paramountilla on hallussaan myös ihan kunnollisia jatko-osa-tarinoita pääsaagalle.

– Vaikka kässäreitä onkin näin paljon, ei se tarkoita että niistä kaikista tehtäisiin elokuva. Ne ovat olemassa sitä varten, että niistä voidaan valita parhaat, Bay tarkentaa.

Mainos

Bay vahvistaa myös, ettei aio tehdä Viimeinen ritari -elokuvan jälkeen enää ainuttakaan Transformers-ohjausta. Ohjaaja sanoi samat sanat myös kolmannen ja neljännen TF-elokuvan tuotantojen jälkeen.

Kesällä saapuva Transformers: Viimeinen ritari horjuttaa Transformers-elokuvasarjan perustuksia ja määrittelee sankaruuden uudelleen. Ihmiset ja Transformerit ovat sodassa keskenään eikä Optimus Primea enää ole. Avain tulevaisuuden pelastamiseen on hautautuneena menneisyyden salaisuuksiin, Transformerien kätkettyyn historiaan. Maailman pelastamiseksi tarvitaan yllättävä liitto: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, englantilainen lordi (Anthony Hopkins) ja Oxford-professori (Laura Haddock).

Jokaisen elämässä tulee hetki, jolloin hänen on muutettava maailmaa. Transformers: Viimeinen ritari –elokuvassa ajojahdin kohteista tulee sankareita ja sankareista roistoja. Vain yksi maailma selviää: heidän tai meidän.

Mainos
Edellinen artikkeliSuomalainen hittipeli Cities: Skylines saapuu Xbox One:lle
Seuraava artikkeliPaRappa the Rapper Remastered -arvostelu