Mainos
Microsoftin Xbox on vahvistanut, että se palaa Los Angelesiin kesällä järjestettävään, ensimmäiseen fyysiseen E3-messutapahtumaan neljään vuoteen.

Yhtiö kirjoitti keskiviikkona blogikirjoituksessaan Developer_Direct-digitaalitapahtumasta:

– Jotta Bethesda Game Studiosin Starfieldin syvälliseen esittelyyn voidaan varata riittävästi aikaa, on sille suunnitteilla ihan oma erillisnäytöksensä. Tämän lisäksi tiimimme tekevät kovasti töitä ja odottavat innolla, että pääsemme jakamaan vielä enemmän siitä, mitä seuraavaksi on luvassa faneillemme, kun palaamme Los Angelesiin vuosittaisella E3-presentaatiollamme tänä kesänä.

Mainos

Neljän vuoden tauon jälkeen fyysiset E3-messut järjestetään kesäkuussa perinteisessä paikassaan Los Angeles Convention Centerissä.

Vain muutamaa päivää ennen uudistetun E3:n paluuta toimittaja Geoff Keighleyn johtama digitaalinen Summer Game Fest järjestää live-esityksen YouTube Theater at Hollywood Parkissa Inglewoodissa, Kaliforniassa.

E3 ja Summer Game Fest eivät ole vielä ilmoittaneet, mitkä julkaisijat osallistuvat tapahtumiinsa, mutta Xboxin ilmoitus viittaa siihen, että se on todennäköisesti läsnä Los Angelesissa samoihin aikoihin.

Mainos