MicroProse esitteli 20-minuuttia uudesta VR-sotamoninpelistään

Mainos
Erityisen tunnettu 1980-luvun peleistä, kuten Railroad Tycoon, Civilization ja Gunship – MicroProse-yhtiö on valtaamassa seuraavaksi VR-kenttää.

MicroProse on julkaissut hieman alle puolituntisen katasauksen tulevaan sotamoninpeliinsä, jossa pelaajat pääsevät kokemaan maailmansodan meininkiä virtuaalitodellisuudessa.

Näin yhtiö mainostaa tulevaa peliään:

Mainos

”Kuvittele itsesi B-17:n sisällä, joka lentää vihollisen hallussa olevan Euroopan yllä matkalla Saksaan. Tappavat Me-109:t ja FW-190:t jahtaavat sinua, ja luodit repivät lentävän linnoituksesi siivet ja rungon. Savu täyttää matkustamon. Vilkaiset ulos ikkunasta ja näet liekkien nuolevan siipeä.

”Moottori 4 on tulessa! Enkä pysty ohjaamaan peräsintä! Sammutetaan tämä tulipalo! Joku menee takaosaan katsomaan, mikä on vialla!”

”Hoidan sen!”, huudat ja juokset kohti taka-ampujan asemaa samalla kun skannaat kaapeleita. ”Hitto”, ajattelet, ”rungossa on reikä, ja kaapelit ovat katkenneet”. Tuo FW-190 on tehnyt kunnon vahinkoa täällä”. Hyvä uutinen on, että voit korjata sen. Kääri hihat ja ryhdy hommiin. Nopeasti!

Meillä on kunnia ilmoittaa teille, faneillemme, että MicroProse työstää upouutta The Mighty Eighth -peliä virtuaalitodellisuutta varten.”

Iloinen uutinen on se, että peli tukee Steam VR:ää eikä pelkästään trendiksi noussutta Oculus-katrasta, jolle moni houkutteleva VR-peli nykyisin tehdään yksinoikeutena.

Mainos