Mainos
Microsoftin ja Bethesdan kerrotaan järjestävän Xbox-pelien esittelytilaisuuden myöhemmin tässä kuussa.

Windows Centralin mukaan tapahtuman nimi on ”Xbox Developer_Direct” ja se on tällä hetkellä suunniteltu esitettäväksi 25. tammikuuta Twitch- ja YouTube-kanavien kautta.

Esityksen kerrotaan sisältävän syvällisiä sukelluksia Redfallin, Minecraft Legendsin, Forza Motorsportin ja ZeniMax Online Studiosin uuteen sisältöön.

Mainos

Sivuston lähteet väittivät myös, että on mahdollista, että Starfieldiä ei esitellä tapahtumassa, vaan peliä esitellään enemmän myöhemmin.

Jos tieto tulevasta esittelystä pitää paikkansa, on mahdollista, että tapahtuma julkistetaan myöhemmin tällä viikolla.

Xboxin markkinointipomo Aaron Greenberg twiittasi maanantaina:

– Tästä pitäisi tulla hauska viikko, odotan innolla päivien etenemistä!.

Sen jälkeen, kun Microsoft oli joulukuussa osallistunut matalalla profiililla The Game Awards -gaalaan, jossa yhtiö päätti olla tekemättä merkittäviä pelijulkistuksia, Greenberg kertoi faneille, että 2023 olisi uskomattoman jännittävä Xboxille, eikä uutisia tarvitsisi odottaa kauan.

– Meillä on paljon näytettävää ja jaettavaa uskomattoman jännittävästä vuodesta 2023. Arvostamme sitä, että ihmiset ovat innokkaita oppimaan ja näkemään lisää. Ajoitus on aina avainasemassa, mutta älkää huoliko, että teidän ei tarvitse odottaa liian kauan, mitä meiltä seuraavaksi tulee, Greenberg hehkutti tuolloin.

Mainos