Microsoft Flight Simulator on saamassa jossain vaiheessa VR-tuen

Mainos
Microsoft Flight Simulator 11 on peli, joka sai kaikkien lentosimulaattoripelaajien ja -opiskelijoiden leuat lattiaan. Simulaattorin grafiikka oli uskomaton mullistus verrattuna mihin tahansa aikaisempaan lentosimulaattoriin.

AVISIM on Microsoft Studioiden yhtiö, joka rakentaa Microsoft Flight Simulatoria. Yhtiön johtaja paljastaa podcastissa, että VR-tuki on nyt suunnitteilla.

– Ollakseni rehellinen, VR-tuki ei ollut suunnitelmissamme. Kun julkaisimme E3-trailerin, alkoi ihmisiltä satelemaan kyselyitä VR-tuesta niin paljon, että olemme ottaneet sen nyt vakavasti. Yritämme kaikkemme saadaksemme sen toteutettua.

Mainos

VR-tuki on realismin kannalta kriittinen osa simulaattoreita. Esimerkiksi helikopterilentämisessä vain VR-lasit päässä voi huomata tarkemmin etäisyyksiä ja laskeutua tarkasti haluamaansa paikkaan. Harmillisesti Microsoft Flight Simulator ei sislällä julkaisunsa aikana ainuttakaan helikopteria.

Microsoft Flight Simulator mahdollistaa äärimmäisen realistisen ja yksityiskohtaisen grafiikan verkkoyhteyden ansiosta. Pelin maisemat lasketaan etänä Microsoftin palvelimilla, joten pelikoneilta ei vaadita älyttömiä tehoja.

Mainos
Edellinen artikkeliVin Diesel vilautti Fast & Furious 9 -elokuvan kulisseja
Seuraava artikkeliPUBG Mobile teki kaikessa hiljaisuudessa 500 milj. dollarin voitot edellisellä neljänneksellä