Microsoft Flight Simulator sai julkaisupäivänsä ja hintalaput

Mainos
Kuvankaunis, koko maailman kattava lentosimulaattori Microsoft Flight Simulator on saanut julkaisupäivänsä ja eri versioden hintalaput.

Microsoft Flight Simulator julkaistaan ensin beta-versiona 18.8.2020 Xbox Game Pass PC:llä.

Simulaattorista julkaistaan kolme eri hintaista versiota; Standard Edition 69,99 €, Deluxe Edition 89,99 € ja Premium Deluxe Edition 119,99 €.

Mainos

Standard Edition sisältää 20 erittäin yksityiskohtaista konetta ja ainutlaatuista lentomallia sekä 30 käsintehtyä lentokenttää.

Deluxe Edition sisältää kaiken saman kuin Microsoft Flight Simulator, mutta lisäksi viisi ylimääräistä erittäin tarkasti mallinnettua lentokonetta ainutlaatuisine lentomalleineen ja viisi ylimääräistä käsintehtyä kansainvälistä lentokenttää.

Premium Deluxe Edition sisältää kaiken saman kuin Microsoft Flight Simulator, mutta lisäksi 10 ylimääräistä erittäin tarkasti mallinnettua lentokonetta ainutlaatuisine lentomalleineen sekä 10 ylimääräistä käsintehtyä kansainvälistä lentokenttää.

Peli julkaisussaan tukee toistaiseksi maksimissaan vain 4K-resoluutiota, eikä vielä ultrawide-monitoreita saati VR:ää. VR-formaatti ja helikopterit ovat kuitenkin luvassa peliin ensimmäisten isojen päivitysen mukana.

Mainos
Edellinen artikkeliNopeatempoisen Hyper Scape -moninpelin beetatestivaihe on käynnistynyt
Seuraava artikkeliElokuva- ja tv-kuvasuhteet 16:9 ja 2.39:1 ovat tuttuja, mutta mikä ihme on 2:1?