Mainos
Microsoft aikoo lisätä tämän vuoden Call of Duty -pelin Game Pass -palveluunsa heti julkaisussa.

Wall Street Journalin lähteiden mukaan tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Call of Duty sisällytetään tällaiseen palveluun heti julkaisussa, mikä tarkoittaisi Xbox-alustojen käyttäjille pelin hankintakustannuksen olevan vain noin 10 euroa. Tämä on osa Microsoftin suunnitelmia muuttaa videopelien myyntistrategiaansa.

Call of Duty -pelin sisällyttäminen palveluun on ollut pitkään kiistelyn aiheena Xboxin ja Activision–Blizzardin yhdistymisen jälkeisissä oikeustaisteluissa. Peli on lähes poikkeuksetta ollut vuoden myydyin, ja Sony on ollut huolestunut siitä, että Game Pass antaisi Microsoftille epäreilun edun, jos he tarjoaisivat pelin siellä ja PlayStation-pelaajille täydellä hinnalla.

Mainos

Seuraavan Call of Duty -pelin julkistus saattaa tapahtua tässä kuussa Warzone-pelin sisäisessä tapahtumassa. Datamainerit ovat löytäneet viitteitä Cerberus-julkistuksesta Warzone Season 3 Reloaded -päivityksen tiedostoista, ja odotetaan, että kausi kestää toukokuun loppuun.

Microsoft on ilmoittanut pitävänsä Xbox Games Showcase -tapahtuman 9. kesäkuuta, minkä jälkeen seuraa toinen digitaalinen esitys mysteeripelistä. The Vergen mukaan kyseessä on uusi Call of Duty, ja julkaisijan Activisionin kerrotaan tähtäävän pelin julkaisuun lokakuun lopulla.

Mainos