Mainos
Xbox-pomo Sarah Bond on perustanut uuden tiimin, joka keskittyy pelien säilyttämiseen ja taaksepäin yhteensopivuuteen tulevassa laitteistossa.

Windows Centralin jakaman sisäisen muistion mukaan Microsoft on perustanut tiimin “varmistaakseen nykyisen Xbox-pelikirjaston tulevaisuudenkestävyyden tulevia laitteistoparadigman muutoksia vastaan”.

Bond kirjoitti: “Olemme muodostaneet uuden tiimin, joka on omistautunut pelien säilyttämiselle, mikä on tärkeää meille kaikille Xboxilla ja koko teollisuudelle. Rakennamme vahvan taaksepäinyhteensopivuuden toimittamisen historiamme varaan, ja olemme sitoutuneet tuomaan eteenpäin Xbox-pelien uskomattoman kirjaston tuleville pelaajapolville nautittavaksi.

Mainos

On kulunut lähes kuusi kuukautta siitä, kun tulimme yhteen organisaationa. Saavutuksemme tuona aikana ovat olleet valtavia. Jokaisen tulisi olla erittäin ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet ja innoissamme tulevista mahdollisuuksista. Olemme täysillä liikkeellä seuraavan sukupolven laitteistossamme, keskittyen suurimman teknologisen harppauksen toimittamiseen sukupolvessa.”

Viime syyskuussa vuodetut oikeudelliset asiakirjat paljastivat mahdollisesti avainelementtejä Microsoftin pelistrategiasta tuleville vuosille, mukaan lukien suunnitelmat uudelleenmuotoillun, “ihastuttavan täysin digitaalisen” Xbox Series X -konsolin lanseeraamiseksi, joka on koodinimeltään ‘Brooklin’.

Vaikka suunnitelmat ovat saattaneet muuttua, asiakirjojen mukaan konsoli tähtäsi marraskuun 2024 julkaisuun ja noin 499 euron hintatavoitteeseen.

Mainos