Mainos
Pari viikkoa sitten julkaistu Rockstar Gamesin viisi vuotta tuotannossa ollut Grand Theft Auto V -peli oli vuoden odotetuin popkulttuuritapaus ja se näkyi selkeästi mm. myynneissä. Peli myi ensimmäisen kolmen päivän aikana yli miljardilla dollarilla, joka on kaikkien aikojen ennätys. Myyntisummat kasvavat jatkuvasti, joten kysessä tulee olemaan ennätys, jota ei helpolla rikota.

Peliä tähdittävät kolme päähahmoa; Michael, Franklin ja Trevor. Peliä pelanneet tietävät, että Trevor on ehdottomasti kolmikosta värikkäin ja sekopäisin heppuli, jonka sydän on valmis sulamaan meksikolaisille kotirouville. Mies Trevorin takana on yhdysvaltalainen näyttelijä Steven Ogg, joka on lainannut Trevorille äänensä lisäksi myös ulkomuotonsa.

Amerikkalainen viihdejulkaisu Buzz Feed otti miehen haastatteluunsa, jossa herra paljastaa kokemuksiaan pelin tekemisestä.

– En itse pelaa peliä, koska en osaa. Tykkään kuitenkin katsella sitä, sillä onhan se pahuksen kiehtova peli, Ogg kertoo.

Mainos

Mies kuin veistos.

Koko artikkelissa Ogg kertoo myös päässeensä Trevorin rooliin normaalin castinghaun kautta, ja ettei pidä sadistista Trevoria muita roolihahmoja kummempana.

– Kyseessä on kuitenkin vain käsikirjoitettu hahmo. Ei Trevor ole todellinen ihminen, joten en paheksu häntä, Ogg naureskelee.

Ogg paljasti myös lisänneensä omia pieniä detaileja hahmoon, jonka vuoksi Trevorista tuli niin kova äijä.

Lue koko haastattelu englanninkielisenä tästä.

Mainos