Mihin hävisi Dead Island 2? No, nyt siitä pursuaa nettiin alfa-vaiheista pelikuvaa

Mainos
Dead Island 2 julkistettiin E3-messuilla näyttävän trailerin ja ensimmäisen maukkaan pelivideon voimin vuonna 2015. Sitten sen markkinointiyhtiö veti maton alta ja tekijät lähtivät omille teilleen.

Dead Island 2 -IP jäi lähes pelkästään julkaisijan harteille, jonka se lupasi saattaa kauppoihin ennemmin tai myöhemmin. Peli on hyppinyt studiosta toiseen; ensin Yager Developmentille, sitten Sumo Digitalille ja lopulta Dambusterille. Syynä tekijöiden ja julkaisijan välirikkoon ovat olleet taiteelliset erimielisyydet pelin lopullisesta versiosta. Täten rahahanoja on säännöstelty.

Pitkän hiljaiselon jälkeen Dead Island 2 on noussut jälleen puheenaiheeksi. Deep Silver ja THQ Nordic ovat ilmaisseet, että peli julkaistaan sekä nykyiselle konsolipolvelle, että tulevalle. Koska? Siitä ei olla annettu mitään lupausta.

Mainos

Jostain syystä myös pelin varhaista alpha-vaiheen kuvamateriaalia pukkaa nyt verkkoon, sillä osa sisällöntuottajista ovat saaneet pelin varhaisen, viisi vuotta vanhan demon käsiinsä ja tehneet siitä videoita.

Tuleeko Dead Island 2 vihdoin jouluksi? Sen näyttää vain aika ja Deep Silverin markkinointibudjetti.

Mainos
Edellinen artikkeliSound BlasterX AE-5 Plus -arvostelu – Vieläkö erillistä äänikorttia tarvitaan johonkin?
Seuraava artikkeliNeed for Speed Heatista tulee EA:n ensimmäinen cross-platform-peli