Mainos
Super People on korealainen battle royal -peli, jossa pelaajat hyppäävät supersotilaiden kenkiin. Peli kahmii älytöntä suosiota Aasiassa, mutta Euroopassa siitä ei olla juuri hypetystä kuultu.

Super People on jo osoittanut menestyspotentiaalia maailmanlaajuisesti, sillä yli 4 miljoonaa pelaajaa osallistui viimeisimpään suljettuun betatestiin, ja nyt kenellä tahansa on mahdollisuus liittyä joukkoon, sillä pelin lopullinen betatestaus on käynnissä 16.– 30. elokuuta. Voit liittyä avoimeen betaan tästä.

Myös superturnaukset avataan joka ilta kullakin alueella lopullisen betan aikana.

Mainos

Peli on sekoitus monia eri suosittuja pelityylejä, ja pelit alkavat pelaajien kilpaillessa materiaalien keräämisestä. Ainutlaatuisen skavenging-järjestelmänsä ansiosta pelaajat voivat myös kerätä maasta materiaaleja, joilla he voivat päivittää varusteitaan tai valmistaa esineitä:

Pelissä pelaajat putoavat OrbIslandiin, jossa he voivat tutkia monia erilaisia ympäristöjä, paljastaa salaisuuksia ja suojella jalkojaan saapuvalta lumimyrskyltä, joka uhkaa tuhota pelaajat, jos he eivät ole tarpeeksi nopeita. Älä kuitenkaan luovuta, sillä muut tiimit taistelevat paikastaan pistetaulukon kärjessä.

Pelissä on 13 pelattavaa luokkaa, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja äärimmäiset kykynsä. Jokainen hahmo on ainutlaatuinen ja tarjoaa erilaisen pelityylin joka kerta, kun astut OrbIslandiin.

 

Mainos