Mainos
Kuvia tulevasta ja kutkuttavasta Lego Pac-Man -pelihallipelkone on ilmestynyt verkkoon.

Sosiaalisessa mediassa kiertävien kuvien mukaan setti näyttää olevan Pac-Man-arcade-laitteen yläpuolikas, ja se näyttää sisältävän myös pienemmän Pac-Manin mallin ja kaksi kummitusta.

Kuva, joka on erittäin epätarkka, on tiettävästi peräisin sisäisestä tiedotteesta, jonka Lego jakaa vähittäismyyntikumppaneille ja jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten sarjat tulisi asettaa esille myymälöihin.

Mainos

Setti maksaa vuodon mukaan 269,99 dollaria ja siinä on 2650 palaa, kun se julkaistaan kesäkuussa.

Setti näyttää perustuvan alkuperäiseen keltaiseen arcade-pelikoneen taiteeseen. Kuvien perusteella sen rinnalla näyttää olevan myös pienoismalli pienestä Pac-Man-pelihallilaitteesta.

Lego Pac-Man Arcade -kone on uusin peliaiheisten Lego-sarjojen kasvavassa sarjassa.

Nintendo-lisenssin hankkimisen jälkeen yhtiö on tuottanut Lego NES-, Lego Question Block-, Lego Bowser– ja lukuisia Lego Super Mario -sarjoja.

Useat The Legend of Zelda -sarjat ovat päässeet Legon Lego Ideas -ohjelman loppuvaiheeseen, jossa fanien suunnittelemista sarjoista tehdään vähittäismyyntituotteita, kuten äskettäiset Sonic The Hedgehog -sarjat, mutta Lego itse on aina hylännyt Zelda-sarjat, ilmeisesti oikeuksiin liittyvien ongelmien vuoksi.

PlayStationin Horizon Forbidden West sai myös setin, joka kuvasi molemmissa peleissä esiintyvää Tallneckiä.

Viime viikolla paljastettiin neljä uutta Lego Sonic the Hedgehog -settiä. Neljä uutta settiä julkaistaan elokuussa 2023, ja niissä on Lego-minifiguuriversiot Sonicista, Tailsista ja Amysta.

Neljä vahvistettua settiä ovat seuraavat:

  • Sonic’s Green Hill Zone Loop Challenge – £99,99 / £94,99, sisältää Sonicin, Amyn, silmukan, Eggmanin, kaksi Badnikkia ja neljä eläintä.
  • Sonic’s Speed Sphere Challenge – 34,99 $ / 24,99 £, sisältää Sonicin, jousen, kaaren, rampin, yhden Badnikin ja yhden eläimen.
  • Tails’ Workshop and Tornado Plane – 39,99 $ / 37,99 £, sisältää Sonicin, Tailsin, työpajan, lentokoneen ja yhden Badnikin.
  • Amy’s Animal Rescue Island – 49,99 $ / 46,99 £, sisältää Amyn, hännän, osan Green Hill Zone -maisemaa, yhden Badnikin ja kolme eläintä.
Mainos