Mainos

Wendy and The Refugee Neverland on uusi kotimainen feelgood indie-leffa, jonka pääosaa esittää Minka Kuustonen. Elokuva pääsee elokuvateatterilevitykseen heinäkuussa.

Leffa kertoo samannimisestä helsinkiläisestä indie-rockia soittavasta bändistä, joka haaveilee monien muiden tavoin siitä suuresta läpimurrosta, käännekohdasta joka muuttaisi elämän suunnan. Minka Kuustonen esittää elokuvassa bändin keulahahmoa ja laulajaa, Krisua.

Elokuvan synopsis kertoo seuraavaa:

Mainos

Helsinkiläisessä hypermarketissa työskentelevä, kolmea kymppiä lähestyvä Krisu (Minka Kuustonen) on Wendy and The Refugee Neverland -bändin laulaja, biisinikkari ja keulakuva. Krisu on päättänyt, että hänellä on tasan vuosi aikaa breikata ja toteuttaa unelmansa. Kuin sattumalta bändin jäsenille avautuu loistava tilaisuus. Heillä on mahdollisuus päästä esiintymään yhdelle Lontoon isoimmista indie-musafestafestareista. Heidän olisi vain nopeasti saatava kasaan esikoislevy ja sitten räjähtäisi. Krisun ja oikeastaan koko bändin elämä on jo pidempään ollut tämän yhden kortin varassa. Unelmat ovat vihdoinkin toteutumassa. Mutta kolmen kympin murros ei vain tule ihan kivuttomasti, ei ainakaan näille hemmoille!

Krisun bändikavereita ja muita keskeisiä rooleja esittävät mm. Joonas Kääriäinen, Juha Pulli, Jonas Saari, Antti Heikkinen, Linda Wiklund ja Joonas Snellman. Muissa rooleissa nähdään mm.  Matti Onnismaa, Niina Lahtinen, Eero Milonoff, Ville Tiihonen, Jari Virman , Mikko Leppilampi, Roope Salminen ja Ylermi Rajamaa.

Elokuvan on ohjannut seitsemättä vuotta Aalto-yliopiston elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitoksella opiskeleva Olli Ilpo Salonen.

Wendy and The Refugee Neverland tulee elokuvateatterilevitykseen 21.heinäkuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliNämä asiat tiedetään seuraavasta My Summer Car -päivityksestä
Seuraava artikkeliOdotettu My Summer Car -päivitys julkaistiin – peli muuttui entistä haastavammaksi!