Mainos

Ilmestyessään vuonna 2001 toi The Fast and the Furious katukisat coolilla tavalla valkokankaille.

Elokuva oli ihan ok viihdettä, mutta jos joku silloin olisi sanonut, että kahdentoista vuoden kuluttua niitä on jo kuusi, olisin pitänyt kaikkia hulluna. Oli miten oli, kuudes Fast & Furious -leffa saapui ensi-iltaan vasta äsken, mutta emme nyt ole kiinnostuneita siitä, vaan 11. heinäkuuta 2014 ensi-iltansa saavasta Fast & Furious 7 -elokuvasta. Niinpä, seitsemännestä! 

Mainos

Vin Diesel

Ensimmäinen Fast & Furious sijoittui Los Angelesiin, toinen Miamiin, kolmas Tokioon. Näiden jälkeen ollaan vielä käyty Meksikossa ja Rio De Janeirossa. Kuudes leffa tuo jengin puolestaan Eurooppaan. Vaan mihin se seitsemäs elokuva sitten sijoittuu?

– Sanoin Universalin tuottajille, että jätkät, ei ole mitään muuta saumaa kuin päättää looppi takaisin Los Angelesiin, kertoo elokvien päätähti Vin Diesel pröystäillen.

 

Rock

Siispä, viimeinen, ensi kesänä ensi-iltansa saava Fast & Furious 7 sijoittuu jälleen Los Angelesiin, vaikka Dieselin "vaatimus" tuskin on virallisen päätöksen takana.

Odotatko kuudetta tai seitsemättä leffaa jo innolla? Kiinnostaako elokuvan sijainti pätkääkään? Onko Dwayne Johnson Vin Dieseliä karismaattisempi? Onko päähenkilöillä riittävästi öljyä ihollansa? Jaa ajatuksesi kommenttikenttään ja osallistu keskusteluun.

Teksti: Kristian Eloluoto
Kuvat: Universal Pictures

Mainos