Missasitko Micorosoftin peliuutuusjulkistukset? Näet uudet trailerit tästä

Mainos
Microsoft järjesti keskiviikkona toisen Xbox Partner Preview -tilaisuutensa.

Puolituntisessa esityksessä, jonka voi katsoa kokonaisuudessaan uusintana yllä, julkistettiin useita uusia pelejä, tuoretta pelattavuutta aiemmin paljastetuista peleistä, julkaisupäivämäärien kera.

Uusista peleistä Frogwares paljasti The Sinking City 2:n, joka on ”Lovecraftiin perustuva selviytymiskauhupeli, joka sijoittuu Arkhamin toismaailmalliseen versioon 1920-luvun Yhdysvalloissa”.

Mainos

Sen lisäksi, että peli on tulossa Xbox Series X/S:lle vuonna 2025, sitä kehitetään myös PS5:lle ja PC:lle.

Creatures of Ava, jota espanjalaiset Inverge- ja Chibig-studiot kehittävät yhdessä, on ”toimintaseikkailupeli, jossa pelaajat kesyttävät olentoja pelastaakseen maailmansa hengenvaaralliselta tartunnalta”.

Pelissä on Rhianna Pratchettin kanssa yhdessä luotu tarina, ja se julkaistaan vuonna 2024, aluksi Xbox Series X/S:lle ja PC:lle, mukaan lukien Game Pass molemmille alustoille.

Milestone ja Feld Motor Sports paljastivat myös Monster Jam Showdownin, joka julkaistaan tänä vuonna Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle, PS5:lle, PS4:lle, Nintendo Switchille ja PC:lle Steamin ja Epic Games Storen kautta.

”Nämä kaksi voimayhtiötä yhdistävät jälleen kerran voimansa ja julkaisevat Monster Jam Showdownin, upouuden virallisen Monster Jam -videopelin, joka herättää henkiin kaikkein toiminnallisimman moottoriurheilutapahtuman neljällä pyörällä”, he julistivat.

Sleight of Hand on ”kolmannen persoonan kortteja heiluttava okkultistinen noir-stealth-simulaattori” uusiseelantilaiselta RiffRaff Games -kehitysstudiolta, jota ohjaa Joshua Boggs, joka on aiemmin ohjannut palkitun noir-palapelin Framed.

Se julkaistaan Game Pass -päivänä Xbox Series X/S:lle ja PC:lle vuonna 2025, jolloin se julkaistaan myös Steamissa.

STALKER: The Legends of the Zone -trilogia on nyt saatavilla Xbox Onelle ja PS4:lle.

Se sisältää alkuperäisen STALKER: Shadow of Chernobyl -pelin, sen esiosan STALKER: Clear Sky ja sen jatko-osan STALKER: Call of Pripyat, jotka ovat täysin pelattavissa nykyisen sukupolven alustoilla taaksepäin yhteensopivuuden kautta.

Persona 3 Reload: Expansion Pass julkistettiin myös. DLC sisältää uusia pukuja, taustamusiikkia ja laajennettua tarinasisältöä, ja se julkaistaan kolmessa aallossa.

Se on saatavilla Xbox Game Pass Ultimate -palvelun kanssa ja huipentuu Persona 3 Reload, Episode Aigis – The Answerin julkaisuun syyskuussa 2024.

Capcom tarjosi myös tuoreen katsauksen Kunitsu-Gami: Path of the Goddessiin, japanilaisvaikutteiseen universumiin sijoittuva yksinpeli, joka julkaisijan mukaan ”seuraa todella ainutlaatuisten pelien, kuten Okami ja Shinsekai – Into the Depths, perinnettä”.

Peli on tulossa Xbox Series X/S:lle, Windowsille, PS5:lle ja Steamiin. Se on saatavilla Xbox Game Passissa julkaisun yhteydessä.

Surgent Studios ja EA Originals tarjosivat myös ensimmäisen katsauksen Tales of Kenzeran: ZAU -peliin.

Peli ilmestyy Xbox Series X/S:lle, PS5:lle, PC:lle ja Nintendo Switchille 23. huhtikuuta 2024.

Myös Dungeon & Fighter -universumiin perustuva yksinpelattava hardcore-toimintaroolipeli on tarkoitus julkaista PS5:lle ja Xbox Series X/ S:lle.

11 bit studios julkaisi seuraavan trailerin The Alters -pelistä, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna PC:lle ja konsoleille.

Sci-fi-pelissä pelaajat omaksuvat Jan Dolskin roolin, ”yksinkertaisen työläisen, joka luo itsestään vaihtoehtoisia versioita yrittäessään epätoivoisesti paeta planeetalta, jossa jopa auringonsäteet voivat osoittautua tappaviksi”.

Bandai Namco julkaisi julkistustrailerin Unknown 9: Awakening -pelistä, joka on ”kolmannen persoonan tarinavetoinen toimintaseikkailupeli, jossa seurataan Haroonan tarinaa, Quaestorin, joka on syntynyt kyvyllä uskaltautua Foldiin: salaperäiseen ulottuvuuteen, joka on päällekkäinen oman ulottuvuutemme kanssa”.

”Etsiessään voimakasta piilotettua tietoa hän oppii hallitsemaan ainutlaatuisen yhteytensä Foldiin, jonka avulla hän voi kanavoida sen voimat meidän maailmaamme. Mutta tällainen voima ei jää huomaamatta. Haroona joutuu nopeasti Ascendanttien kohteeksi, joka on harppuvuosiyhdistyksenä tunnetun salaisen järjestön hajaantunut ryhmittymä, joka haluaa käyttää Taittoa muuttaakseen ihmiskunnan historian kulkua.”

Muista uutisista vahvistettiin, että Final Fantasy 14 julkaistaan Xbox Series X/S:lle 21. maaliskuuta, kun taas Frostpunk 2 ilmestyy PC:lle (Game Pass mukaan lukien) 24. heinäkuuta 2024.

Mainos