Mistä Biisonimafian MC Helper beKINGs -leffa kertoo?

Mainos
MC Helper beKINGs on kevään 2022 bensalenkkareisin leffatapaus, joka pistää kokeneemmankin katsojan kiertokanget solmuun ja öljyt sekaisin. Elokuva saa kauan kaivatun ensi-iltansa leffateattereissa 22.4.2022.

Moni tuntee Biisonimafian ja ryhmän stuntit, mutta mistä mopoleffassa oikein on kyse?

MC Helper beKINGs on suosittujen MC Helper -lyhytelokuvien esiosa ja taustatarina, joka kertoo, kuinka MC Helper -mopokerhon tarina alkoi.

Mainos

Kaksi ensimmäistä MC Helper -lyhäriä julkaistiin vuosina 2015 ja 2016 YouTubessa, jossa ne ovat keränneet miljoonia näyttökertoja. Kolmas, lyhytelokuvista pisin, MC Helper 3, julkaistiin Elisa Viihde -palvelussa, jossa se oli yksi vuoden 2018 katsotuimmista elokuvista.

MC Helper beKINGs on oma itsenäinen elokuvansa, mutta saanut alkunsa näiden aiemmin tehtyjen, tarinallisesti myöhempään ajoittuvien lyhytelokuvien katsojien toiveesta.

– Kuka tahansa voi mennä leffateattereihin, eikä oo tarvinnu nähä yhen ainutta MC Helper -lyhäriä aiemmin, selata YouTubea tai mitään vastaavaa. Leffa toimii heti alusta ilman minkäänlaista tietämystä. Ei ees tarvi tietää mopoista mitään. Kohan tykkäät meiningistä ja räminästä, ni tää on sun elokuva, kommentoi näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja Kaitsu Walfrid Rinkinen.

Suomi-Tuben Sons of Anarchy

MC Helper beKINGs, ”Suomi-Tuben oma Sons of Anarchy”, on ensimmäinen suomalainen YouTube-maailmasta alkunsa saanut pitkä valkokangaselokuva. MC Helperin on luonut stunt-sketsiryhmä Biisonimafia, ja sen matkaa teatterileffaksi on seurattu Ylen Punkaharjun pojat -sarjassa.

Punkaharjun pojat on tämän kevään Kultaisen Venlan Vuoden ohjelma -palkinnon yleisöäänestyksen finalisti.

Tubettajia ja elokuvatähtiä

Elokuvassa nähdään niin MC Helper -lyhäreistä tuttuja kuin Suomen viihdetaivaalta tunnettuja näyttelijöitä. Pääosissa keulivat Kaitsu Walfrid RinkinenJanne Kaperi, Tuomas Rinkinen, Joel HirvonenCelin El Azizi ja Sami Kemell. Sivuvaunussa näyttelevät myös Tommi Korpela, Jenni Kokander, Tatu Sinisalo, Ilona Chevakova sekä Suomen Tube-skenen ykkösnimiä. Leffan upeista mopotempuista vastaavat maan kovimmat stunt-kuskit.

Leffassa Räkä (Rinkinen) kuskaa leipätyökseen pitsoja ja vapaalla aika kuluu mopomiiteissä. Räkä ja Liima (Kaperi) löytävät miitissä yhteisen taajuuden ja heidän silmissään alkaa siintää ykkössija Harjuajoissa. Mopokerho MC Helper on syntynyt. Kun MC Helperit sotkeutuvat isomman mopokerhon, MC Mustakäden, Pärinä-bisneksiin, ajautuvat suunnitelmat sivuluisuun ja mäyhemi on valmis. Luvassa on räjähdysherkkä soppa, joka tarjoillaan rusentuneiden mäntien, mustaksi hakattujen ruumiinosien, revittyjen hampaiden sekä sydänsurujen kera.

MC Helper beKINGs -leffan on ohjannut ja käsikirjoittanut Kaitsu Walfrid Rinkinen, joka nähdään myös elokuvan pääosassa.

Mainos
Edellinen artikkeliFast & Furious Crossroads on niin p**ka peli, että se vedetään pois myynnistä
Seuraava artikkeliBruce Willis lopettaa uransa näyttelijänä