Mainos
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1:n yhteyteen on julkistettu uusi partavesi.

Numskull-yhtiö antaa yhteistyössä Konamin kanssa faneille mahdollisuuden uppoutua Metal Gear -universumin jännittävään vakoilun ja salaisten operaatioiden maailmaan entistä syvemmälle unisex-tuoksulla, joka perustuu pelin ikoniseen Shadow Moses Island -paikkakuntaan.

”Pelin legendaarisesta ympäristöstä inspiraatiota ammentaen tämä ainutlaatuinen kölninvesi avautuu käsin poimittujen sienien ja metsämaan raikkaalla raikkaudella ja kehittyy paljastaen sydämen, joka on rikastettu aromaattisilla tuoksuilla, jotka on suunniteltu viemään käyttäjän aistimelliselle matkalle ja kuljettamaan hänet Shadow Moses Islandin kiehtovaan ja monitahoiseen maisemaan, Numskull tiedottaa.

Mainos

Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 julkaistiin aiemmin tällä viikolla.

Kokoelma sisältää Metal Gear ja Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid (joka sisältää myös VR Missions/Special Missions) sekä HD Collection -versiot Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ja Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Viittauksia Metal Gear Solid 4:ään, Metal Gear Solid 5:een ja Metal Gear Solid: Peace Walkeriin on löydetty MGS Master Collection Volume 1:n tiedostoista. Jos viittaukset ovat aitoja, ne voivat olla pelkkä testi kehityksen aikana tai todiste siitä, että toinen osa voisi jonain päivänä sisältää Metal Gear -sarjan muut suuret pelit.

Mainos