Mitä tiedämme Hitman 2 -pelistä tähän asti?

Mainos
Hitman 2 on yksi tämän vuoden pelitapauksista, jonka hype ei ole suurin, mutta sisältö on takuulla ainutlaatuinen ja koukuttava.

Ongelmaratkaisua, hiipailua, ammuskelua ja taktikointia sisältävä Hitman 2 saapuu konsoleille ja PC:lle 13. marraskuuta. Tässä asiat, jotka tiedämme Hitman 2:sta tähän mennessä.

Mainos

Agentti 47

Peli jatkaa samaa kaavaa kuin edellinen osa. Itse asiassa kaikki edellisen osan maailmankolkat ovat mukana myös jatko-osassa. Agentti neljäseiska on edelleen osa International Contract Agency, ICA -järjestöä, joka hoitelee päiviltä korkean profiilin kohteita.

Pelaaminen

Hitman 2:ssa on kuusi eri päätehtävää ja maailmankolkkaa. Pelin tarkoituksena on tehdä kuutta samaa päätehtävää lukemattomin eri tavoin, sillä peli mahdollistaa kymmeniä eri lähestymis- ja murhatapoja. Aiemmin julkaistu video esittelee osan uusista leluista.

Lokaatiot

Maakohteita pelissä on yhteensä kuusi. Näistä on tosin paljastettu vasta kaksi: Miami ja Santa Fortunan viidakot Kolumbiassa.

Sniper Assassin -pelitila

Ensimmäistä kertaa Hitman tarjoilee myös kahden pelaajan yhteistyötilan, jossa pelaajille annetaan tietyt kohteet, jotka on teloitettava yhteistyössä ainoastaan kiikarikivääriä käyttäen, aikarajan puitteissa. Sniper Assassin -pelitila on käytössä pelin julkaisupäivänä ennakkotilaajille.

Vaikka pelin virallinen julkaisupäivä on 13. marraskuuta, pääsevät kalliimman kultaversion ostaneet pelaamaan peliä jo 9. marraskuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliGrand Theft Auto: San Andreas sai grafiikkamodauksen, joka tekee pelistä modernin näköisen
Seuraava artikkeliCall of Duty: Black Ops 4 -pelin voi ladata ennakkoon PC:lle tiistaista alkaen