Will Smith Gemini Man -elokuvassa vuonna 2019. Kuva: Ben Rothstein.
Mainos
Kun Will Smith läimäytti suorassa televisiolähetyksessä Chris Rockia kasvoihin tämän vuoden Oscar-gaalassa, tiedettiin, että se johtaa jonkinlaisiin toimenpiteisiin, mutta kukapa olisi arvannut, kuinka suuri juttu siitä todella tuli.

Anteeksipyyntöjä on esitetty ja syyllisiä on syytetty joka suuntaan, mutta Will Smithin uran tulevaisuus on kummallisessa epävarmuudessa. Useat hänen elokuvistaan ovat jäissä. Näihin kuuluu myös tuleva elokuva Emancipation, joka on jo kuvattu.

Mainos

Emancipation kertoo tositarinan Will Smithin esittämästä sisällissodan aikaisesta orjasta Peteristä, joka pakenee pohjoiseen ja liittyy armeijaan taistelemaan entisiä vangitsijoitaan vastaan.

Antoine Fuquan ohjaama elokuva on tarkoitus julkaista Apple TV+-palvelussa. Sen odotettiin kilpailevan monista palkinnoista, mutta nyt sen tulevaisuus on hieman epävarma.

Alunperin odotettiin, että Emancipation julkaistaisiin tänä syksynä osana yleistä palkintosesonkisysäystä, mutta Oscar-kohun jälkipyykin vuoksi näyttää siltä, että Apple aikoo mahdollisesti lykätä elokuvan julkaisua.

Kuten Deadline huomauttaa, elokuvalle ei koskaan annettu virallista julkaisupäivämäärää, joten teknisesti tässä ei ole kyse viivytyksestä.

Lisäksi viihdemedia kertoo, että on yhä olemassa hyvä mahdollisuus, että elokuva julkaistaan myöhemmin tänä vuonna tai ensi vuoden alussa.

Jos Emancipation aikoo todella kilpailla palkinnoista, saatamme nähdä rajoitetun teatterilevityksen vuoden 2022 lopulla ennen kuin leffa tulee Apple TV+:lle viimeistään vuoden 2023 alussa.

Mainos