Modaaja teki Metal Gear Solid -pelin alkukohtauksen Unreal 5.1 -pelimoottorilla – näyttää upealta

Mainos
Vaikka Metal Gear Solid on yksi parhaista koskaan tehdyistä peleistä, sitä ei ole vielä uusittu nykyaikaiselle pelilaitteistolle, joten pelaajat, jotka haluavat kokea tehtävän, joka teki Solid Snakesta niin ikonisen hahmon, joutuvat hankkimaan alkuperäisen PlayStation-version tai kiistellyn The Twin Snakes -remaken, joka julkaistiin Nintendo GameCubelle.

Vaikka kunnollista uusintaversiota ei ole vielä tehty, omistautuneet fanit ovat ottaneet tehtäväkseen kuvitella, miltä Unreal Engine 5:n kaltaisella nykyaikaisella teknologialla ja pelimoottoreilla varustettu uusintaversio näyttäisi.

JacktheLighting jakoi uuden videon, jossa esitellään yksi pelin ikonisimmista kohtauksista UE5:llä toteutettuna. Sanomattakin on selvää, että se näyttää upealta ja saa meidät haluamaan kunnon remakea entistä enemmän.

Mainos

– Tämä on uusintaversio Metal Gear Solidin (PSX, 1998) alkukohtauksesta. Unreal Engine 5:n ja Lumen-teknologian ansiosta olen pystynyt luomaan uudelleen ikonisen helikopterikohtauksen, jossa Solid Snake näkee ensimmäistä kertaa Liquid Snaken lentäessään Hind-D:llä, JacktheLighting kertoo.

– Tämän välivideon valmistuminen vei minulta kuukauden, kun taas itse helikopterikenttä vei reilut 75 prosenttia tästä ajasta. Työskennellessäni tämän projektin parissa ajoin Unreal Engine 5:n todella äärirajoille, ja sen grafiikka ja jälkikäsittely sopisivat next-gen-versioille, kuten PlayStation 5:lle, mies jatkaa.

– Halusin pitää tunnelman samanlaisena kuin alkuperäisessä pelissä, mutta halusin myös sisällyttää siihen Metal Gear Solid: The Twin Snakes -elokuvasta tuttuja kamerakuvia, koska ne tuntuvat sopivammilta elokuvamaisen tunnelman kannalta, JacktheLighting summasi.

Oikea remake myös tulossa?

Vaikka mitään virallista ilmoitusta ei ole tehty, Metal Gear Solid -sarjalle näyttää olevan tulossa jotain. Netissä liikkuvien huhujen mukaan PlayStation-pelin uusintaversio on parhaillaan työn alla ja sen pitäisi tulla julki viimeistään toukokuussa 2023.

Myös Raidenin ääninäyttelijä Quinton Flynn paljasti viime kuussa, että sarjaan liittyviä julkistuksia on tulossa lähiaikoina, joten näyttää todella siltä, että vuonna 2023 Metal Gear Solid -sarja palaa Hideo Kojiman lähdettyä Konamista ja keskinkertaisen Metal Gear Surviven jälkeen.

Mainos