Mainos
Eräs modaaja on väittänyt, että Star Wars: Battlefront Classic Collection -pelissä on käytetty joitakin hänen töitään ilman lupaa.

Ennen julkaisua modaaja Iamashaymin väitti, että Star Wars: Battlefront Classic Collectionin trailerissa näkyvä kuvamateriaali viittasi siihen, että kehittäjä Aspyr käytti hänen modiaan.

Mainos

Ventress Doesn’t Have OG Animations
byu/Ok-Molasses11 inStarWarsBattlefront

Tämän jälkeen Apsyr julkaisi lausunnon, jossa se väitti käyttäneensä ”erehdyksessä” kuvamateriaalia tästä modista ja että se oli pelkkä placeholder.

Nyt, täyden julkaisun jälkeen, pelaajat näyttävät löytäneen todisteita siitä, että ennen viime hetken korjausta peli toimitettiin ilman kunniaa jääneen modityön kanssa.

IGN:n havaitsema kuvamateriaali näyttää Redditissä pelaajan esittävän hahmo Asajj Ventressiä käyttäen ilmeisesti Iamashayminin modia.

Vaikka pelin nykyisestä versiosta on poistettu nämä animaatiot, Aspyr ei ole vielä kommentoinut sitä, miten Iamashayminin työ ilmestyi peliin, vaikka he väittivätkin, etteivät he käyttäneet remasterointiprojektissa mitään tunnustamatonta työtä.

Perjantaina Aspyr puuttui julkaisuun kohdistuneeseen kritiikkiin ja kehotti pelaajia ilmoittamaan ongelmista.

Torstaina julkaistu peli on saanut osakseen paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa ja Steam-sivulla, jossa sen käyttäjäarviot ovat tällä hetkellä 19 prosenttia positiivisia.

Joidenkin pelaajien mukaan pelin julkaisun yhteydessä joissakin pelitiloissa oli enintään kolme PC-palvelinta, jotta koko yhteisö mahtui mukaan. Tämä tarkoitti sitä, että PC:llä julkaisuyönä olleista yli 20 000 pelaajasta vain 192 pääsi käsiksi joihinkin pelitiloihin.

”Laukaisusta lähtien olemme työskennelleet näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja verkon vakauden lisäämiseksi, ja jatkamme ponnisteluja, kunnes verkkoinfrastruktuurimme on vakiintunut uusien katkosten estämiseksi. Pyydämme teitä jatkossakin ilmoittamaan bugeista, virheistä tai odottamattomasta käyttäytymisestä tukitiimillemme pyyntölomakkeemme kautta.”, kehittäjä tiedotti.

Mainos