Mainos
Treyarch on lykännyt Modern Warfare 2:n kilpailullisen moninpelin CDL Moshpitin julkaisua.

CDL Moshpit toimii Modern Warfare 2:n Ranked Play -listan koeajona, joka puolestaan saapuu vasta vuonna 2023, ja sen oli aiemmin määrä käynnistyä tänään osana pelin ensimmäistä live-sisältökautta.

Modern Warfare 2:n tukistudio Treyarch kuitenkin vahvisti keskiviikkona, että sen julkaisua oli lykätty, ilmeisesti viime hetkellä.

Mainos

”CDL Moshpitin odotettiin alun perin ilmestyvän tänään Season 01 -moninpelin alussa, mutta äskettäin havaitut ongelmat tilassa vaativat pientä viivytystä.

Näiden ongelmien korjaaminen on tällä hetkellä ensisijainen prioriteettimme, ja päivitämme ajoituksen mahdollisimman pian.

Seuraamme kilpailullisia moninpelitiloja koskevia keskusteluja yhteistyössä Infinity Wardin kanssa Modern Warfare 2:n Trello-sivulla. Tarkista se siis usein ja pysy kuulolla uutisia ja päivityksiä varten”, yhtiö toteaa.

CDL Moshpit -pelilistalla käytetään Call of Duty Leaguen vakiosääntöjä, rajoituksia ja karttojen vaihtoa kaikissa kolmessa virallisessa pelitilassa: Hardpoint, Search & Destroy ja Control.

Se toimii siltana tavallisen moninpelin ja Ranked Play -pelin välillä, joka tarjoaa kilpailullisia pelitiloja, ranked-taitojaotteluita, näkyviä taitoluokituksia, 250 parhaan pelaajan pistetaulukon ja palkintoja parhailta pelaajilta, kun se lanseerataan vuonna 2023.

Mainos