Modern Warfare 2:n uusi Farm 18 -kartta esiteltiin

Mainos
Infinity Ward on julkaissut uuden videon, jossa esitellään Call of Duty: Modern Warfare 2:een tuleva uusi kartta, Farm 18.

”Farm 18 sai alkunsa siitä, että pidimme Shoothouse facility -kartasta, joten yritimme miettiä piilotettuja harjoituspaikkoja”, Modern Warfare 2:n moninpelikarttasuunnittelusta vastaava johtaja Geoff Smith kertoo.

@infinityward Welcome to Farm 18. Location: [classified]. Shoothouse optional. #ModernWarfare2 #IntelDrops #callofduty ♬ original sound – Infinity Ward

Mainos

Videolla kerrotaan myös yksityiskohtaisesti, miten tiimin oli hallittava kartan lehvästön määrää, jotta pelaajia ei kannustettaisi piiloutumaan pensaikkoon tai ”leiriytymään”.

”Jos lehvistö on liian tiheä, ihmiset piileskelevät nurkissa, jos se ei ole tarpeeksi tiheä, emme saa myytyä ylikasvillisuuden tarinaa”, sanoo Modern Warfare 2:n vanhempi taiteilija Ashley Thundercliffe.

Call of Duty Modern Warfare 2:n julkaisupäivä on 28. lokakuuta 2022, ja Activision on kertonut, että Warzone 2.0 saapuu ”myöhemmin tänä vuonna”.

Warzone 2.0 sisältää ”uuden hiekkalaatikkotilan ja upouuden pelitilan”, ja se tulee saataville PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle ja PC:lle Battle.netin ja Steamin kautta.

Try Hard Guides julkaisi hiljattain kuvan, jonka väitetään paljastavan Warzone 2:n pääkartan kaikkine kiinnostavine kohteineen ja useine merkittävine ominaisuuksineen, kuten merkittävän vesistön, jossa pelaajat voivat uida.

Mainos