Mainos
Activision on kertonut tarkemmin palkinnoista, joita pelaajat voivat saada torstaina Call of Duty: Modern Warfare 3:n paljastustapahtumaan osallistuessaan.

Julkaisija julkisti Modern Warfare 3:n virallisesti viime viikolla useiden vuotojen jälkeen.

Se aikoo paljastaa pelin 17. elokuuta Call of Duty: Warzone -tapahtumassa, joka alkaa klo 8.30 Suomen aikaa.

Mainos

Pelaajat, jotka osallistuvat Shadow Siege Limited Time Event -tapahtumaan, avaavat erilaisia palkintoja tavoitteiden suorittamisesta, mukaan lukien uuden perusaseen, joka on heti saatavilla Warzone– ja Modern Warfare 2 -peleissä.

Ne ovat saatavilla myös Modern Warfare 3:ssa, kun se julkaistaan, sillä suurin osa kerätystä Modern Warfare 2 -sisällöstä siirtyy jatko-osaan.

Activision kertoi, että tämän viikon paljastustapahtumassa nähdään ilmasta maahan -hyökkäys konnien miehittämään Zaya-observatorioon.

Modern Warfare 3 julkaistaan 10. marraskuuta PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Sen hinta on nykyisen sukupolven konsoleilla 70 dollaria, ja PlayStation-pelaajien odotetaan pääsevän ensimmäisenä mukaan tulevaan betatestiin.

Microsoft allekirjoitti hiljattain Sonyn kanssa ”sitovan sopimuksen” Call of Dutyn pitämisestä PlayStationilla, jos Xbox-valmistaja saa päätökseen Activision Blizzardin ehdotetun oston.

Mainos