Mainos
Activision on julkistanut, milloin pelaajat pääsevät kokeilemaan Call of Duty: Modern Warfare 3:n moninpelitarjontaa ennen julkaisua.

Kuten aiemmin vahvistettiin, julkaisija aikoo esitellä Modern Warfare 3:n moninpeliä seuraavassa Call of Duty -esittelyssä 5. lokakuuta.

Tässä tapahtumassa nähdään myös, millaisia Call of Duty: Warzone ja Call of Duty -mobiilikokemuksia on luvassa.

Mainos

Modern Warfare 3:n moninpelin beta sisältää valikoiman ydinkarttoja vuoden 2009 Modern Warfare 2:n 16 modernisoidusta lanseerauskartasta sekä uusia Ground War -kokemuksia.

Ensimmäinen beta Pleikkari-pelaajille

Ensimmäinen beta-viikonloppu, joka kestää perjantaista 6. lokakuuta klo 20.00 alkaen tiistaihin 10. lokakuuta samoihin aikoihin, on saatavilla yksinomaan PS4:llä ja PS5:llä.

Pelin ennakkotilanneet saavat kaksi päivää ennakkoa julkaisusta, ja muut PlayStation-pelaajat voivat liittyä mukaan, kun beta avautuu puolivälissä sunnuntaina 8. lokakuuta.

Toinen avoin kaikille

Toinen beta-viikonloppu on tarkoitettu kaikille alustoille, ja se tukee ristiinpelaamista. Se alkaa torstaina 12. lokakuuta klo 20.00 ja kestää maanantaihin 16. lokakuuta asti. Se on ilmainen avoin beta-viikonloppu kaikille PS4- ja PS5-omistajille ennakkotilausstatuksesta riippumatta.

Xbox Onen, Xbox Series X/S:n ja PC:n ennakkotilaajat saavat ennakkotestin, kun toinen betaviikonloppu käynnistyy, kun taas asiakkaat, jotka eivät ole ennakkotilanneet näillä alustoilla, voivat liittyä mukaan, kun beta avautuu puolivälissä lauantaina 14. lokakuuta klo 20.00 Suomen aikaa.

Mitä vaaditaan?

PlayStation Plus -tilausta ei tarvita betaan osallistumiseen, paitsi Saksassa pelin ikäluokituksen vuoksi.

Kaikilta PC-pelaajilta vaaditaan Battle.net- tai Steam-tili, johon on liitetty matkapuhelinnumero.

Marraskuun 10. päivänä julkaistava Modern Warfare 3 on suora jatko-osa viime vuonna ilmestyneelle Modern Warfare 2:lle. Kehityksestä vastaa Sledgehammer Games yhteistyössä Infinity Wardin kanssa, kun taas Treyarch vastaa sen Zombies-tilasta.

Mainos