Mainos
Call of Duty: Modern Warfare 3:n kehittäjä Sledgehammer Games kertoo tutkivansa uutta väärinkäyttöbugia lempininimeltä ”Snake 2.0”.

Hyödyn avulla pelaajat voivat juosta makuuasennossa lattialla maatessaan.

Tämä antaa pelaajille selkeän edun, koska he voivat liikkua kartalla nopeasti ja ovat samalla paljon vaikeammin ammuttavissa, koska he ovat pienempi ja matalampi kohde.

Mainos

X-tili Pullze Check julkaisi videon, jossa näytetään hyötyominaisuus toiminnassa ja todetaan, että sitä pitäisi kutsua nimellä ”Snaking 2.0”.

Se toteaa myös, että bugia voivat käyttää vain pelaajat, jotka käyttävät näppäimistöä ja hiirtä. Mutta koska peli on kuitenkin cross-play-peli, se vaikuttaa silti ohjainta käyttäviin konsolipelaajiin.

”Tutkimme ongelmaa, jonka avulla pelaajat voivat spurtata ilmestyessään makuuasennossa olevaan animaatioon”, virallinen Call of Duty Updates-X-tili julkaisi.

Tähän vastasi sitten Sledgehammer Gamesin virallinen tili, joka julkaisi emojin, jossa näkyy käärme, joka on yliviivattu.

Activision väitti tällä viikolla, että Modern Warfare 3:n sitoutumisaste on ollut ennätyksellisen korkea edeltäjiinsä verrattuna.

Pelin julkaisijan mukaan pelissä on vietetty ”yhteensä enemmän pelitunteja pelaajaa kohden” kuin vuoden 2019 Modern Warfaressa ja viime vuoden Modern Warfare 2:ssa.

Todennäköisesti pelin sitoutumistilastoja enemmän kertoo se, mitä ei ole julkistettu; myyntiluvut ja saadut tulot.

Vaikka Modern Warfare 3:n myyntitietoja ei ole vielä saatu, fyysinen myynti sen julkaisuviikolla Isossa-Britanniassa laski 25 prosenttia edeltäjäänsä verrattuna.

Mainos