Mainos
Call of Duty Modern Warfare 3:sta on paljastunut uusia yksityiskohtia ennen pelin virallista julkistusta, joka nähdään tänään torstaina.

Peli saattaa sisältää remasteroidut versiot kaikista 16 moninpelikartasta, jotka sisältyivät alkuperäiseen, vuoden 2009 Modern Warfare 2:een MW3:n julkaisun yhteydessä, sekä Zombies-tilan paluun.

Kuten CharlieIntel ja ModerWarzone kertovat, Activision vihjailee moninpelikartoista ja Zombies-tilasta matkapuhelimiin perustuvalla markkinointikampanjalla.

Mainos

Jos tieto pitää paikkansa, se tarkoittaa, että Modern Warfare 3 sisältää seuraavat moninpelikartat: Afganistan, Derail, Estate, Favela, Highrise, Invasion, Karachi, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass ja Wasteland.

Koska pääsee pelaamaan ennakkoon?

Pelin Vault Editionin ennakkotilauspalkkioita ja bonussisältöä koskevat tiedot paljasti Alaix-niminen dataminer, joka julkaisi alla olevat markkinointikuvat Twitterissä.

Ne vahvistavat, että pelaajat, jotka ennakkotilaavat Vault Editionin, saavat viikon varaslähdön pelin kampanjaan.

Kaikki viime vuoden Modern Warfare 2:n digitaaliset ennakkotilaukset sisälsivät varhaisen pääsyn kampanjaan, joten näin on luultavasti myös MW3:n kanssa:

Vault Edition sisältää myös varhaisen pääsyn pelin avoimeen betaan, jonka odotetaan tulevan ensin PlayStation-konsoleille, sekä BlackCell Battle Passin ja joitakin Operator Packeja.

Entäpä Zombie-tila?

Activision tiedotti jo, että peli tulee sisältämään tähän mennessä suurimman Zombies-tarjonnan.

”Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa tämän vuoden premium-julkaisu on suora jatko-osa viime vuoden Modern Warfare II:lle”, yhtiö kertoo blogikirjoituksessaan.

Se sisältää myös ”uusia avoimia taistelutehtäviä kampanjassa; uusia taisteluliivejä ja Perk-järjestelmän moninpelioperaattorisi kustomoimiseksi; uuden Tac-Stance-liikkeen; uusia After-Market-osia vertaansa vailla olevaan aseseppien kustomointiin ja paljon muuta”.

Activision ilmoitti myös uudesta Call of Duty -sisällön keskuksesta.

”Alkaen Modern Warfare II:sta ja Warzonesta ja nyt Modern Warfare III:sta ja siitä eteenpäin pelaajat voivat navigoida koko sisältöönsä yhdessä paikassa, kutsumme sitä Call of Duty HQ:ksi – näin on helpompi valita, mitä peliä ja tiloja haluaa pelata.”

Koska peli julkaistaan?

Useiden vuotojen jälkeen Activision julkisti Modern Warfare 3:n virallisesti viime viikolla. Se julkaistaan 10. marraskuuta 2023 PC-, PlayStation- ja Xbox-konsoleille.

Mainos