Mainos
Modern Warfare II -pelaaja on verrannut pelin yksinpelikampanjan yhtä pelialuetta todelliseen paikkaan.

Tehtävää, joka on osa Call of Duty Modern Warfare 2:n early access -kampanjaa, joka käynnistyi viime viikolla, kehutaan siitä, kuinka realistisesti se kuvaa Amsterdamia.

Nyt pelaaja on nauhoittanut itsensä kulkemassa samaa aluetta hollantilaiskaupungissa. Kuten alta näet, Modern Warfare 2 kuvaa tarkasti paitsi kaupungin yleistä rakennetta myös suurinta osaa rakennuksista.

Mainos

Tämä ei ole läheskään ensimmäinen kerta, kun Call of Duty on käyttänyt peleissään todellisia paikkoja ja luonut ne äärimmäisen tarkasti, mutta tämä saattaa olla tähän mennessä vahvin esimerkki.

Jopa pienet yksityiskohdat, kuten kyltit, joissa ilmoitetaan, että kadulla ei saa juoda alkoholia, tai myymälöiden julkisivujen värit on luotu uudelleen. Lähes kaikki nimet ja kyltit on kuitenkin muutettu, todennäköisesti tekijänoikeussyistä.

Modern Warfare 2019:n kartta nimeltä ”Piccadilly” loi uudelleen Piccadilly Circusin, joka on Lontoon maamerkkialue, joka tunnetaan valtavista mainostauluistaan. Paikasta tuli hetkeksi suosittu turistikohde TikTok-käyttäjille, jotka loivat trendin osoittaa todellisen maailman alueita, jotka olivat pahamaineisia ”telttailijoita” Modern Warfaren moninpelitilassa.

Koska julkaistaan?

Call of Duty: Modern Warfare 2:n julkaisupäivä on 28. lokakuuta, mutta kampanja on nyt saatavilla pelaajille, jotka ennakkotilaavat pelin digitaalisen version.

Pelin julkaisua seuraa ennakkotilausjakso, jonka aikana pelaajat voivat nousta tasolle avatakseen aseita, lisälaitteita, perus Loadout-esineitä ja edetä Special Ops -tasojärjestelmässä.

Mainos