Mainos
Infinity Ward on lykännyt Warzone 2.0:n ja Modern Warfare II:n toisen kauden julkaisua helmikuun puoliväliin.

Aiemmin battle passin lähtölaskenta-ajastimen perusteella toisen kauden sisällön odotettiin ilmestyvän helmikuun alussa, mutta nyt se saapuu 15. helmikuuta.

”Studiotiimimme ovat tehneet useita muutoksia pelaajayhteisöltä kuulemiemme perusteella”, Call of Dutyn sometileillä julkaistussa päivityksessä lukee.

Mainos

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Call of Duty (@callofduty) jakama julkaisu

”Kausi 2 sisältää täysin uutta sisältöä, kun Resurgence palaa ja Warzone 2.0:lle on tehty upouusi pieni kartta.

Ranked-pelaaminen on myös palannut ja tulossa Modern Warfare 2:een sekä uusia moninpelikarttoja, uusia moodeja, aseita ja paljon muuta.

Odotamme innolla, että voimme kertoa lisää yksityiskohtia Season 02:een tulevista päivityksistä ensi viikolla studioblogissa, jossa sukellamme syvälle. Tämä sisältää jännittäviä muutoksia Warzone 2.0:aan, mukaan lukien gulag, ryöstely ja loadoutit.”

Warzone 2:n ja Modern Warfare 2 Season 2:n yksityiskohdat ja taideteokset vuotivat  joulukuussa.

Toisen kauden kerrotaan sisältävän moninpelikartan Castle, joka sisältyi alun perin Call of Duty World at Wariin ja joka myös remasteroitiin viime vuoden Call of Duty Vanguardiin.

Se sisältää tiettävästi myös Call of Duty: Modern Warfare -peliin alun perin vuonna 2020 julkaistun Ronin-operaattorin paluun.

Ranked Play tulee tarjoamaan kilpailullisia tiloja, ranked-taitojaotteluita, näkyviä taitoluokituksia, top 250 -listataulukon ja palkintoja parhaille pelaajille.

Mainos