Mainos
Vuoden 2018 julkaisunsa jälkeen Red Dead Redemption 2 on noussut pelimaailman kuuluisuuteen kiehtovan tarinatilan ja avoimen maailman ansiosta, jossa tuntuu aina olevan jotain uutta löydettävää.

Harmillisesti, kun olet kerran nähnyt kaiken, mitä Red Dead Redemption 2:lla on tarjottavanaan, on vaikea löytää muuta syytä jatkaa pelaamista, kuin alusta aloittaminen.

Onneksi pelaajat, jotka haluavat, jotka kaipaavat villin lännen iloja, voivat nyt ladata modin, joka uudistaa pelin täysin ja lisää siihen uusia tehtäviä, ryöstöjä ja jopa taitopuita.

Mainos

Nexus Mods -käyttäjä CruelMasterMC:n luoma Life Of Crime -modi antaa pelaajille mahdollisuuden luoda täysin uuden hahmon pelin sisäisen hahmonluojan avulla ja tutkia avointa maailmaa täysin eri tavalla.

Mukaan lisätään taitopuu, jonka avulla pelaajat voivat avata hahmolleen erilaisia kykyjä ja tehdä elämästä ulkona hieman helpompaa, ja siihen kannattaa käyttää hieman aikaa ennen kuin ryhtyy pelaamaan erilaisia tehtäviä ja ryöstöjä.

Siitä puheen ollen, tehtävät ja ryöstöt ovat Life Of Crime -nimikkeen mukaisia, sillä niissä pelaaja joutuu tekemään erilaisia lainsuojattomia tekoja hankkiakseen laittomasti saamiaan voittoja. Näihin kuuluu pankkien ryöstäminen, ihmisten ryöstäminen, junaryöstö ja paljon muuta.

CruelMasterMC selitti viestissään, että hän aikoo lisätä pelaajan tekemien rikosten valikoimaa, kuten uusia ryöstöjä, palkkionmetsästystehtäviä jne.

Pelaajat voivat sitten käyttää hankkimansa käteisvarat ostaakseen uusia esineitä ja aseita sekä tyylikkäitä asuja ja asusteita, jotka tekevät hahmosta ainutlaatuisen.

Jos siis olet Rockstarin cowboy-seikkailupelin vannoutunut fani ja haluat kokeilla sitä eri tavalla, tämä saattaa olla juuri sitä, mitä etsit, ainakin siihen asti, kunnes Red Dead Redemptionin uusintaversio julkaistaan…

Life Of Crime -modi on ladattavissa Nexus Modsista vain PC:lle.

Mainos