Monster Hunter: World -toimintapeli laajenee hyytävällä Iceborne-lisäosalla

Mainos
Monster Hunter: World -hirviönmetsästyspeli laajenee uudella Iceborne-lisäosalla, joka tuo pelaajan koettavaksi täysin uuden pelialueen ja valtavan joukon uusia hirviöitä.

Monster Hunter: World -toimintapeli oli yksi viime vuoden suurimpia pelihittejä. Iceborne jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella.

Pelaajahahmo saa tutkimuskomitealta toimeksiannon tutkia Hoarfrost Reachin ympäristöä, joka on myös pelimaailman suurin yksittäinen alue. Poikkeuksellisen Legiana-havainnon myötä tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle alueelle. Samalla joukkio pystyttää Hoarfrost Reachille uuden perusleirin, jotta alueen tutkiminen olisi helpompaa. Tunnelmallisesta Seliana-perusleiristä nähdään myös vilaus tuoreessa Iceborne-esittelyvideossa.

Mainos

Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Monster Hunter -pelisarjaa kauemmin pelanneet tulevat törmäämään tuttuihin hirviöihin uuden jäisen pelialueen myötä. Uusien vihollistyyppien ja pomohirviöiden lisäksi mukana on täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Näiden myötä myös hirviönmetsästys on aiempaa monipuolisempi ja tarjoaa pelaajalle erilaisia lähestymistapoja saalistamiseen ja hirviöiden yllättämiseen.

Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin. Sen lisäksi pelaajan tulee olla läpäissyt alkuperäisen pelin päätarina ja olla tasolla 16 voidakseen tarttua uuden lisäosan entistä vaikeampiin haasteisiin.

Monster Hunter World: Iceborne -lisäosa julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 6. syyskuuta 2019. Lisäosan pc-versio julkaistaan myöhemmin talvella. Sen tarkempi julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.