Mortal Kombat 1 -pelin koko hahmorosteri on vuotanut julkisuuteen

Mainos
Mortal Kombat 1:n koko pelaajaluettelo on vuotanut julkisuuteen, kun joku sai Switch-version kaksi viikkoa etuajassa.

Kuten MP1st uutisoi, Reddit-käyttäjä rearisen julkaisi koko rosterin Mortal Kombat- ja Mortal Kombat Leaks -subredditissä, sekä täyden listan Kameoista (tukitaistelijoista).

Warner Bros. on kuitenkin jo nyt ehtinyt poistattaa kuvan, joka paljasti koko hahmoluettelon. Ketju on edelleen olemassa ja sitä voi halutessaan katsoa kommentteineen täällä.

Mainos

Sama käyttäjä julkaisi myös kuvamateriaalia pelin Switch-versiosta ja huomautti, että leikkauskuvissa on huomattavan paljon ruudun repeilyä ja pätkimistä.

– Minulla on varhainen kopio, välttäisin sitä Switchillä, sillä suorituskyky ei ole 70 dollarin nimikkeen tasoa. Paljon lagia aina kun ruudulla liikutaan paljon. Tämä outo jatkuva ruudun häiriö, joka repii ruudun keskeltä, on kaikkein häiritsevin asia.

Ottaen huomioon, että pelin julkaisuun on vielä kaksi viikkoa ja että ensimmäisen päivän korjaukset ovat nykyaikaisissa julkaisuissa tavallisia, on huomattava, että rearisenin kokemus Switch-versiosta ei välttämättä ole se, jonka pelaajat saavat, kun peli on virallisesti julkaistu. Myös tuo kyseinen päivitys on poistatettu jo nyt Redditistä Warnerin toimesta.

NetherRealm Studiosin kehittämä ja Warner Bros. Gamesin julkaisema Mortal Kombat 1 julkaistaan 19. syyskuuta 2023 PS5:lle, Xbox Series X/S:lle, Nintendo Switchille ja PC:lle Steamin ja Epic Games Storen kautta.

Kaikki pelin ennakkotilaajat saavat Shang Tsungin pelattavaksi hahmoksi, kun taas Premium Editionin ostaneet pelaajat saavat viisi päivää varhaista käyttöoikeutta.

Julkaisun jälkeen peliin on tulossa kuusi hahmoa DLC:nä: Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda, Peacemaker ja Homelander.

Mainos