Mortal Kombat 1 saa uuden kauden, uusia hahmoja ja muita parannuksia

Mainos
Warner Bros. Games julkaisi tänään uuden trailerin Mortal Kombat 1 -pelistä, joka esittelee neljännen kauden: The Huntress.

Neljäs kausi on omistettu Mileenan saapumiselle Invasions-tilan pääviholliseksi. Kausi tarjoaa uusia haasteita, tarinaelementtejä, pomotaisteluita ja yli 150 palkintoa, kuten hahmojen skinejä, eli rumasti suomennettuna nahkoja. Kausi on käynnissä tästä eteenpäin 16. huhtikuuta asti.

Pacemaker

Pelin hahmokattaus laajenee myös uudella ladattavalla sisällöllä, joka tuo mukaan Peacemakerin.

Mainos

Hahmo perustuu DC:n Peacemaker-sarjaan Maxilla ja on näyttelijä John Cenan äänellä ja ulkonäöllä varustettu. Peacemaker on saatavilla nyt Kombat Pack -omistajille ja kaikille 6. maaliskuuta alkaen.

Peacemakerista, tulevasta Kameo Fighterista Janet Cagesta ja muusta kausisisällöstä voi katsoa lisää tämän viikon Kombat Kastista.

Crossplay K:lla

Lisäksi Mortal Kombat 1 -peli tukee nyt Krossplay-toimintoa PlayStation 5:llä, Xbox Series X|S:llä ja PC:llä (Steam ja Epic Games Store).

Krossplay mahdollistaa pelaajien ottelunhakun, kaverikutsut ja tilastojen katselun kaikilla tuetuilla alustoilla.

Kokeile ilmaiseksi

Uusille pelaajille on tarjolla myös Mortal Kombat 1 -pelin ilmainen kokeiluviikonloppu 7.-10. maaliskuuta PlayStation 5:llä, Xbox Series X|S:llä ja PC:llä (Steam). Kokeilu sisältää pääsyn perushahmoihin ja Kameo Fightereihin, kaikkiin moninpeli- ja yksinpelitiloihin, Tornit, Tarinatilan (vain luvut 1 & 2) ja Invasions-tilan (vain Johnny Cagen kartano).

Mainos