Mainos
Warner Bros. julkisti Mortal Kombat 12:n torstain tuloskatsauksessa.

Puhelun aikana Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtaja David Zaslav mainitsi aiemmin ilmoittamattoman jatko-osan nimeltä ja väitti sen ilmestyvän tänä vuonna.

– Paljon muuta on tulossa, mukaan lukien odotettu Mortal Kombat 12 ja Suicide Squad: Kill the Justice League, jotka myös julkaistaan tänä vuonna ja joilla on kunnianhimoiset julkaisuennusteet, hän sanoi puheenvuorossaan.

Mainos

Sarjan viimeisin peli, Mortal Kombat 11, julkaistiin vuonna 2019, ja seuraavana vuonna julkaistiin DLC-laajennus nimeltä Aftermath.

Pelin luoja Ed Boon ja kehittäjä NetherRealm olivat olleet vaitonaisia seuraavan pelinsä yksityiskohdista siinä määrin, ettei aluksi ollut ilmeistä, että kyseessä olisi Mortal Kombat -peli.

Spekulaatioiden mukaan NetherRealmin seuraava peli olisi kolmas osa DC-supersankaritaistelupelien Injustice-sarjaa.

Toimittaja Jeff Grubb kuitenkin väitti viime vuonna, että NetherRealm oli sen sijaan asettanut Mortal Kombat 12:n etusijalle, koska sen tulevaisuus emoyhtiö WB Gamesin kanssa oli epävarma.

– Se vastaa todellisuutta ja sitä, mitä olen kuullut, että Mortal Kombat 12 olisi järkevintä, koska se on peli, jonka he tietävät tuottavan rahaa ja myyvän hyvin, Grubb tilitti tuolloin.

Aiemmin tänä vuonna Johnny Cagen näyttelijä, Andrew Bowen näytti vihjailevan, että hän nauhoittaisi uutta materiaalia taistelupelisarjaa varten. Bowen kuitenkin poisti twiitin nopeasti.

Sittemmin hän julkaisi videon, jossa hän paljasti olevansa Warner Brosin tontilla, joten tästä voidaan päätellä, että kyseinen peli on ennemmin MK12 kuin Injustice 3.

Mainos